fbpx
Matochresebloggen
Le Bar - La Tour
Barer Cocktailbarer Restauranger

Le Bar – La Tours nya eleganta och moderna bar

Nu öppnar Le Bar – La Tours nya eleganta och moderna bar, som Pontus Frithiof & Mario E. Moroni ligger bakom. Precis som La Tour ligger Le Bar högst upp i DN skrapan. Så här säger Pontus om nya Le Bar.

 Vi har haft ett fantastiskt första år på La Tour, fyllt av härliga gäster som tas hand om av vårt skickliga team. För att förhöja helhetsupplevelsen ytterligare känns det roligt att nu kunna presentera Le Bar för våra nya och återkommande gäster. Vår ambition är att erbjuda en ultraexklusiv upplevelse som ingen annan i Sverige gör

Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Upplägget är att gäster förbokar sitt besök i Le Bar där Emil Larsson, sommelier, serverar viner noga utvalda av Mario E. Moroni, drinkar eller något lätt att äta inför middag eller lunch i Salongen eller i chambré séparée.  En powerlunch eller middag här kan alltså bli ännu längre.

La Tour får, med Le Bar, en ny entré på våning 23 och alla gäster kommer att gå igenom den nya baren, som tar emot 20 sittande gäster.

Är man ute efter en exklusiv bar med utsikt är detta ett hett tips! Och tack vare bordsbokningen kan man vara säker på en plats innan man tar sig till DN-skrapan!

Restaurang La Tour

Pontus Frithiofs Restaurang La Tour öppnade i Augusti 2021 och hit tog jag med min fru på hennes senaste födelsedag. En fantastisk middag som ni kan läsa mer om här.

Och fine-diningupplevelsen blir nu ännu mer fulländad när man startar med en drink och kanske några snittar i Le Bar, precis som man gör på stjärnkrogar som Frantzén.

Fler restaurangtips – några av mina favoritkrogar i Stockholm

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar