Hotell Downtown Camper firar 1 år!

Dela inlägget:

I söndags fyllde hotell Downtown Camper vid Brunkebergs torg ett år och man firade med öppet hus och aktiviteter som yoga, skattjakt, bad uppe i takpoolen och serverade comfort food i restaurangen. Det är lite av Downtown Campers signum, att hotellet till och med på 1-årsdagen är öppet för alla, inte bara hotellgäster.

För att understryka camping-mitt-i-stan-känslan kunde man starta firandet med att grilla korv eller marshmallows utanför!

När jag och min fru hade testat allt som fanns att göra passade jag på att ställa några frågor till hotellets marknadschef Mette Charlotte Von Schack om vad gästerna uppskattar mest och alla aktiviteter som pågår här i vanliga fall.

Fem frågor om Downtown Camper!

Tänk att Downtown Camper redan fyllt er år, grattis! Vad är det som gästerna gillar mest med hotellet?

–  ”Tack! Vi får mycket positiva kommentarer om vår personal, den generösa frukostbuffén och våra sköna sängar. Våra gäster kommer från hela världen och gemensamt är att de är nyfikna, aktiva och tycker det är spännande att prova nya saker. Därför erbjuder vi nya sätt att upptäcka staden, exempelvis lånar vi ut kajaker, cyklar och skateboards, och så har vi tagit fram olika spännande aktiviteter som alla gäster får ta del av”.

Jag testade fönsternischsoffan när hotellet just hade öppnat

Ni har många aktiviteter varje vecka som är öppna för allmänheten- berätta vad man kan göra även om man inte bor på hotellet och hur man smartast får reda på vad som är på gång

– ”De flesta av aktiviteterna på vår kalender är öppna för allmänheten och det för att vi tycker det är viktigt att skapa interaktion mellan våra inresande gäster och stockholmarna.

Aktivitetsschemat varieras efter säsong, och man kan hitta det både på vår hemsida och i vår tidning som distribueras på hotellet. Där kan man läsa om vårt erbjudande, vad som händer på Downtown Camper i stort samt intervjuer med personal och partners”.

Hotell Downtown Camper
Yoga på 1-årsfesten

Finns det för aktiviteter som bara är för hotellgästerna?

– ”Egentligen inte. Vissa aktiviteter är mycket populära och då bör man som extern gäst anmäla sitt intresse i förväg, då hotellgästerna alltid har företräde”.

Ni serverade comfort food på 1-årsfesten. Vilken är den populäraste rätten i restaurangen i vanliga fall?

– ”Det är definitivt Black Fire Ltd – vår burgare. Vi promotar även mycket växtbaserad / vegetarisk mat i Campfire, och även dessa alternativ har blivit mycket populära, vilket vi tycker är jätteroligt!”

Comfort food på 1-årsfesten

Baren på The Nest har en grym utsikt men den har man inte hört så mycket om. Är den alltid öppen för vem som helst?

– ”Det här är en av mina egna absoluta favoritplatser på hotellet. The Nest Cocktail Lounge har öppet för alla, vardagar från kl 16.00 och helger från kl 14.00. På fredagar och lördagar kommer dessutom Downtown DJs och spelar från kl 18.00, och för de som vill ta sig ett dopp i poolen under tiden, kan boka in sig i The Nest Wellness som ligger precis bredvid cocktailloungen”.

Hotell Downtown Camper

Downtown Camper takpool

Läs mer om Downtown Camper

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...

Hotell i Golfe de Morbihan – fyra tips

Under min knappa vecka i Golfe de Morbihan i Bretagne (Frankrike) bodde jag på tre olika hotell -...

Île d’Arz – en vacker ö i Golfe du Morbihan i Bretagne

Golfe du Morbihan är en stor bukt i Bretagne i Frankrike som består av över 40 små öar...

Besök på ostronodling i Golfe de Morbihan, Frankrike

Jag gillar verkligen ostron, så en av höjdpunkterna på resan till Golfe de Morbihan var att ge mig...