fbpx
Matochresebloggen
Beachclub Mallorca Spanien

El Chiringuito – ett fantastiskt ställe på Mallorca att kolla in solnedgången från

Vi fick massa tips om stränder och restauranger från personalen på hotellet vi bodde på i Paguera – och även ett tips om det bästa stället att kolla in solnedgången på. Då alla andra tips var så bra litade vi på att även detta skulle vara värt en kort bilresa – och det var det verkligen!

El Chiringuito heter denna strandklubb, som var kanske den mest avslappnade jag varit på – med så härlig stämning. På dagarna kan man hyra solstolar här – på kvällarna kommer en annan publik hit som är ute efter att kolla in solnedgången och något gott att dricka! Längst ut på en klippa finns även plats för simhopp och dyk.

Det finns en bar här som är öppen från lunch fram till midnatt, med enklare mat som ost, chark och pizza. Fatöl och drinkar som mojitos!

Stämningen här när solen var på väg ner var fantastisk. Just när den helt försvann bakom en klippa blev det knäpptyst – och sedan började flera personer klappa händerna! Lite som de bilder jag sett från stranden vid Cafe del Mar på Ibiza.

Hitta till El Chiringuito

Inte att förväxla med andra platser på Mallorca som delar samma namn. Från Paguera var det bara 10 minuter hit, från Palma 25 minuter. Parkera så nära ni kan – sedan är det bara några hundra meter till El Chiringuito.

Läs mer om Mallorca

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar