Sample Category Title

Brooklyn Lager 35 år – ikonen Garrett Oliver till Stockholm

Brooklyn Lager är en öl med rötterna djupt förankrade i stadsdelen Brooklyn, New York City. Denna öl har...

Saker att göra i Golfe de Morbihan – 10 tips

Golfe de Morbihan - en stor vik på Bretagnes västra kust. Para 2,5 timmar med tåg från Paris...

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...

Hotell i Golfe de Morbihan – fyra tips

Under min knappa vecka i Golfe de Morbihan i Bretagne (Frankrike) bodde jag på tre olika hotell -...

Île d’Arz – en vacker ö i Golfe du Morbihan i Bretagne

Golfe du Morbihan är en stor bukt i Bretagne i Frankrike som består av över 40 små öar...

Besök på ostronodling i Golfe de Morbihan, Frankrike

Jag gillar verkligen ostron, så en av höjdpunkterna på resan till Golfe de Morbihan var att ge mig...

Golfe de Morbihan – en pärla i Bretagne

Bretagne är en region i Frankrike som med sin vackra natur, goda mat och fina små städer lockar...

Fransk cocktail – Breizh Spritz är Fredagsdrinken

Jag är på resa i Golfe du Morbihan som ligger vid kusten i Bretagne i Frankrike. I staden...

Surdegskurs med Sebastien Boudet

I veckan gick jag och min fru en kort surdegskurs med Sebastien Boudet - eller inspirationskväll som denna...

Flygbolaget Emirates firar 10 år i Sverige

Emirates är ett av de flygbolag jag rest oftast med utanför Europa och jag gillar verkligen att flyga...

Restaurang Triton – riktigt god mat till rimliga priser!

Restaurang Triton öppnade i November 2022 på Ringvägen i Stockholm och drivs av ett gäng som tidigare kommer...

Amazing Escape – vi misslyckas med uppdraget!

I fredags var jag ute och åt middag med mina syskon och innan vi tog oss till restaurangen...

Höstlovsresan 2023 går till Thailand!

Nu är äntligen höstlovsresan 2023 bokad - och den går till Thailand! Vi är så peppade på att...

Caviarmiddag på Skepssbron 10 med Anders Isaksson

I fredags var jag på en avsmakningsmeny utöver det vanliga. Det var kocken Anders Isaksson som gjorde en...

Glamping i Stockholms skärgård – Kolla in Svartsö Krog och Svartsö Logi

Är du sugen på glamping i Stockholms skärgård? Då måste du kolla in Glampingen på Svartsö. Här bokade...

Hummusbräda – en perfekt rätt för många att dela på

Jag hade ett gäng resebloggare hemma hos mig i veckan och jag passade då på att göra en...

Fredagsdrinken: Espresso Martini utan kaffelikör – med kaffesockerlag

Jag minns en resa när en person i sällskapet var en riktig espresso martini - fantast. En kväll...

8 tips för att maximera din hotellvistelse

När du väl valt vilket hotell du ska bo på och bokat den rumskategori du vill ha kan...

Gran Gin-tonic – en riktigt svensk drink

Vill ni hedra slutet på den svenska sommaren och göra en riktigt svensk drink kan jag rekommendera en...

The Lamp Hotell Norrköping – Hotel med spa i Norrköping

The Lamp Hotell är ett hotel med spa i Norrköping som ligger mitt i Norrköpings lilla stadskärna. De...

Gin Sour Blåbär – en perfekt sensommarcocktail

Gin Sour är en klassisk cocktail med gin, citron, sockerlag och äggvita. Med blåbär i sockerlagen får den...

Brynt smör bearnaise – bearnaisesås 2.0

Här kommer receptet på brynt smör bearnaise - en bearnaisesås 2.0 som i mitt tycke är den godaste...

Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg Borlänge – en unik upplevelse 80 meter under marken

Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg utanför Borlänge är en unik utveckling av Tuna Hästbergs gruva, där man redan på...

Lynchburg Lemonade – fredagsdrinken

Lynchburg lemonade är uppkallad efter Lynchburg i Tennessee, som är hemstaden för Jack Daniel's Distillery. Men Lynchburg Lemonade-cocktailen...

Restaurang Triton – riktigt god mat till rimliga priser!

Restaurang Triton öppnade i November 2022 på Ringvägen i Stockholm och drivs av ett gäng som tidigare kommer från välrenommerade restauranger som Gastrologik, Ekstedt och Tyge & Sessil. Triton...

Caviarmiddag på Skepssbron 10 med Anders Isaksson

I fredags var jag på en avsmakningsmeny utöver det vanliga. Det var kocken Anders Isaksson som gjorde en pop-up på Restaurang Skeppsbron 10 ihop med Quality Caviar (som han...

Senaste inläggen