Apollo lanserar träningshotell i Hagaparken – Royal Park STHLM

Dela inlägget:

I veckan lanserade Apollo sitt första nordiska Apollo Sports-hotell: Royal Park STHLM. Träningshotellet ligger i Hagaparken i Stockholm och är ett hotell som kommer att ha stort fokus på välmående och träning, både inomhus och utomhus. Det är hotellet Radisson Royal Park. som redan innan hade ett stort fokus på träning för gästerna – som nu vässar utbudet av träning ännu mer ihop med Apollo.

Jag var på plats med sonen för att kolla in hotellet när det öppnade och det ser lovande ut för er som vill ha en aktiv semester!

Royal Park STHLM

Träningshotell i Hagaparken vid Brunnsviken

Läget är centralt men ändå lugnt, i riktigt härliga omgivningar. Själva hotellet ligger vid Brunnsviken och har en stor uteservering som vätter mot vattnet. Längre ner finns en liten sandstrand och här kommer man även att kunna hyra kanoter och SUP:ar.

Royal Park STHLM

Man kan promenera längs vattenbrynet långa sträckor, exempelvis bort till ett av våra favoritbadställen i stan, vid kanotklubben i Brunnsviken. Vi fick åka med på en liten båttur på Brunnsviken och kolla in omgivningarna, det är verkligen vackert och massor av badplatser!

Innegym, utegym och inomhuspool

Vill man ha stora träningsmöjligheter på sitt hotell har jag svårt att tänka mig ett bättre val. Jag har nog aldrig sett ett så stort utbud på ett hotell – över 2000m2 träningsytor. Här finns mängder av maskiner för konditionsträning, massor av fria vikter och maskiner för styrketräning. Dessutom en ”box” om man vill träna boxning.

När man tränat klart kan man glida ner i en stor tempererad inomhuspool eller in i en liten bastu som var ovanligt het för att vara på ett hotell – 100 grader. I like!

Lite bedagat duschrum – men fräscht och man har satsat på lyxiga tvålar i duschen för att kompensera!

Vill man inte träna inomhus finns såklart även ett stort utomhusgym. Till detta kan man lägga alla klasser som kommer finnas här under sommaren som exempelvis yoga.

Royal Park STHLM
Royal Park STHLM

Rummen på Royal Park STHLM

Jag kollade in några av de 198 rummen som finns på hotellet. Fräscha rum – där alla har badkar. Vissa i premium-kategorin även med små balkonger med utsikt över brunnsviken.

Royal Park STHLM

Rummen har helt klart ett par år på nacken, så vänta er inte lyx eller helt nyrenoverat. Det är också ett av hotellets ledord – hållbarhet. Där man inte kastar ut fullt fungerande badrum bara för en modernare känsla. Men bra att veta detta så man inte kommer med fel förväntningar.

Restaurangen på Royal Park STHLM

På restaurangen har man mycket veganskt på menyn, och två kvällar i veckan arrangeras grillaftnar om vädret tillåter. Varje dag serveras pizza på uteserveringen där man gräddar pizzor på löpande band. Man har tidigare även kört pop-ups här med exempelvis gänget från Punk Royale och man planerar fler pop-ups av den typen under sommaren. Det finns även lite bullar, smörgåsar och kaffe om man bara vill gå hit och ta en fika.

Royal Park STHLM
Royal Park STHLM

Kvällen vi var här var det bara pizzaköket som var öppet, så vi unnade oss en varsin pizza efter träningen. Med en kall öl i kvällssolen var det ett perfekt sätt att avrunda vårt korta besök på Royal Park STHLM!

Sammantaget: Ett perfekt hotell för er som vill ha nära till både natur och till Stockholm City men bo strax utanför stadskärnan. Speciellt om ni gillar att träna! Läs mer och boka hos Apollo här!

Resa till västkusten istället? Även där har Apollo ett koncepthotell. Kolla in Apollo Mondo Family i Båstad här.

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...