fbpx
Matochresebloggen
Apollo Mondo Family i Båstad
Hotell Semester i Sverige

Apollo Mondo Family i Båstad – Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden

Man måste berömma hur snabbt Apollo ställt om sitt koncept. Från charterresor till klassiska semesterorter i Grekland till att redan nu ha ett klart semesterkoncept i Sverige. Snart öppnar man bokningen till sitt första koncepthotell i Norden – Apollo Mondo Family i Båstad. Här kan charterälskare få nästan samma upplevelse på hemmaplan som man brukar kunna få på charterhotell utomlands. Barnklubb, simskola, yoga och gruppträningspass för en aktiv semester. Hotellet. som ligger vid stranden har flera pooler och stort soldäck. Detaljerna är inte helt klara, men det verkar väl troligt att man ska kunna köpa till ett all-lnclusive-paket även här!

Nu när UD förlängt reseavrådan till den 15e juli känns det ännu mer rätt att kunna erbjuda härliga semesterupplevelser här hemma. På grund av de senaste rekommendationerna från regeringen kring resande inom landet så riktar sig vårt fina nya hotell i Båstad initialt till de som bor i västra och södra Sverige. Fler hotell och upplevelser på andra orter i landet lanseras framöver så att så många kunder som möjligt kan njuta av semester på hemmaplan

Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Saknar man den billiga alkoholen utomlands eller att inte kunna köpa taxfreevaror kan man tänka på hur mycket man sparar i tid och pengar på att inte behöva flyga till resmålet. Det enda som egentligen skiljer är ju att Sverige inte är lika solsäkert eller varmt som Grekland!

Läs mer om konceptet på Apollos egen webb här.

Fler tips om sommarsemester i Sverige

Resor i Sverige istället för utlandsresor i sommar!

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  15 maj, 2020 at 20:29

  Intressant! Ja, det gäller ju att tänka nytt i dessa tider …

 • Reply
  Lena i Wales och Spanien
  17 maj, 2020 at 13:56

  Att var öppen och tänka i nya banor är nog nödvändigt i detta läge.

Lämna gärna en kommentar