Spa och brunch på Djurönäset

Dela inlägget:

Spa & Brunch i samarbete med Djurönäset! I söndags åkte jag ut med min fru till Djurönäset som ligger en bit ut i Stockholms skärgård – men man kan ta sig dit med bil eller buss på en trekvart från city. Detta är ett stort hotell med spa som ligger vid havet och på söndagarna kan man komma hit som dagsgäst för att hänga i deras spa och kombinera med brunch!

Vi checkade in i receptionen där vi fick morgonrockar och tofflor och tog oss en trappa ner til spa:et!

Skärgårdsspa på Djurönäset

Vi startade med ett par timmar i deras skärgårdsspa, som är uppdelar i tre sektioner – 2 inomhus och 1 stor pool utomhus. Först kommer man till bastudelen, där det finns ångbastu, klassisk bastu och ett sanarium samt kalldusch och vilstolar.

Spa och brunch på Djurönäset

Fortsätter man en liten trappa upp kommer man till en större del där det finns en 25-meter lång simbassäng, fler vilstolar, fotbad och en bar. Jag crawlade några längder tills jag blev helt slut (medan min fru tog ett fotbad) och sedan fortsatte vi ut till utomhuspoolen.

Spa och brunch på Djurönäset

Utomhus en stor infinitypool som håller 37 grader året om med en underbar utsikt. Så här lite folk var det strax före 12 innan vi gick vidare till brunchen – tidigare var det klart fler människor här, men inte så det var trångt.

Brunch på Djurönäset

Efter några timmar i skärgårdsspa:et bytte vi om och gick upp till restaurangen för Brunch på Djurönäset, som serveras i form av en stor buffé med bland annat lax-sliders, ceasarsallad, bruschetta med tomat och mozzarella, pizzor. Klassiska brunchrätter som äggröra, bacon, korv, champinjoner och gratinerad tomat. En stor dessert-buffet och juicer, té och kaffe ingår också. 

Gott om platser inomhus, men vi valde att sitta utomhus i höstsolen – underbart!

Promenad runt Djurönäset

Efter brunchen tog vi en promenad runt Djurönäset. Hela udden är helt obebyggd och det finns en fin promenadstig man kan följa som tar en halvtimme att gå. Här går man bland annat förbi en fin sandstrand – hade vi inte redan spa:at ett par timmar skulle jag tagit ett dopp här med!

Paketet med brunch och spa finns på söndagar och kostar 745:- per person och man kan välja att ta sin spa-tid före eller efter brunchen. Ett sånt härligt sätt att avrunda helgen på!

Läs mer på deras webbsida här.

Fler reportage om utfllyktsmål nära Stockholm:

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...