Julfest i gameshow-format på At Six – Late Night Show

Dela inlägget:

I veckan var jag med några kompisar på en julfest i gameshow-format på At Six. Ett nytt koncept som kallas Late Night Show som Memento Event skapat, som är en mix av en gameshow, stand-up, nattklubbsunderhållning med DJ och saxofonist och en trerättersmiddag. Häng med och kolla in detta halvgalna och riktigt roliga koncept, som i år ägde rum på At Six festvåning vid brunkebergs torg

Start med mingel, snittar och champagne

När vi kom till At Six fortsatte vi till deras festvåning och där väntade värdinnor med små snittar och ett glas champagne i baren. Vi skull sedan leta upp vårt lags pappersvariant av Anis Don Demina och pimpa denna med halsband, slips, glitter med mera. Senare på kvällen skulle vi ta med gubben upp på scen och Anis skull utse vinnaren.

För att sticka ut i mängden kom en av mina vänner på den geniala idén att trä påsen som sakerna kom i över huvudet på pappfiguren och vi gjorde den klart fulaste utsmyckningen. Men motiveringen vi kom på – att Anis hade påsen över huvudet för att fokusera på ”inre skönhet och talang” skulle visa sig vara ett starkt kort. För när vi sedan gick in i matsalen började kvällen med att alla fick ta med sina pappgubbar upp på scenen. Vi vann denna första tävlinsgrenen. Som skulle visa sig vara en av många!

Kvällen fortsatte med fler utmaningar i game-show format där vi bordsvis skulle svara på frågor med en ”buzzer” på bordet. Ett koncept som det. på On Air där vi vi var förra året – men detta var i storformat då vi tävlade mot 10 andra lag! Tävlingsfrågorna varvades med underhållning av DJ’n och saxofonisten som verkligen fick upp energin i rummet – och så middag såklart.

Under kvällen serverades en trerättersmeny på rimmad rödingfilé, smörstek hjortytterfilé och en mazarinkaka med saffran. Över förväntan för att vara en meny som serveras till så här många personer samtidigt – riktigt gott!

Innan desserten blev det stand-up av Anis Don Demina – som faktiskt även den var över förväntan. Snacka om all-konstnär denne man som både är youtuber, artist i melodifestivalen, ställde upp i Let’s dance och nu är med som side-kick i Idol. Orädd och gör sig bra i TV med andra ord!

Tävlingarna gick riktigt bra för vårt bord och vi låg i toppen hela kvällen till den sista frågerundan där vi blev omsprungna av ett annat lag med två ynka poäng! Vinnarna togs upp på scenen och sedan kom saxofonisten och ledde dem – och alla andra ut från matselen till mingelytan vi startade på, där det nu var dansgolv.

En riktigt rolig kväll, med högt tempo och superkul gameshow. Besöket gjorde vi i samarbete med Memento Events – tankar och åsikter som alltid mina egna!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...