Late Night Show i Stockholm med Anis Don Demina

Dela inlägget:

Late Night Show med David Letterman var utan tvekan en av de största TV-formaten, som sändes i 33 år fram till 2015. När jag var i New York med en kompis i slutet av 90-talet försökte vi boka biljetter – men det var helt slut. Så besvikna då vi bägge älskade showen! När vi kom fram till New York och sightseeade kom det fram en person på gatan och frågade om vi gillade Late Night Show med David Letterman. ”Ja” sa vi såklart. Han ställde lite följdfrågor och när han insåg att vi var riktiga fans sa han att det fanns biljetter åt oss som publik till kvällens show om vi var sugna. En chans vi såklart tog – och det blev en av höjdpunkterna på resan!

Late Night Show i Stockholm

Snabbspolning 25 år fram i tiden och december i Stockholm – nu kommer Late Night Show hit! Ja, inte exakt samma upplägg – nu är det Anis Don Demina som står på Scen, det är sittande trerättersmiddag och tydligen ska man som publik vara aktiv i en gameshow – ett helt nytt koncept som Memento Event tagit fram.

Helt klart en kul och annorlunda grej som jag bokat in mig och några kompisar på i samarbete med Memento Event. Det finns fortfarande platser kvar om ni är sugna, den 14 eller 15 December. Kolla in mer på showens site här: latenightshow.se

Showen kostar från 1495:- per person och man håller till på hotellet At Six på Brunkebergs torg. För övrigt ett fantastiskt hotell där jag och min fru körde en staycation för ett tag sedan. Fina rum och en frukost som var riktigt bra!

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...