fbpx
Matochresebloggen
Late Night Show i Stockholm med Anis Don Demina
Gameshow Krogshow

Late Night Show i Stockholm med Anis Don Demina

Late Night Show med David Letterman var utan tvekan en av de största TV-formaten, som sändes i 33 år fram till 2015. När jag var i New York med en kompis i slutet av 90-talet försökte vi boka biljetter – men det var helt slut. Så besvikna då vi bägge älskade showen! När vi kom fram till New York och sightseeade kom det fram en person på gatan och frågade om vi gillade Late Night Show med David Letterman. “Ja” sa vi såklart. Han ställde lite följdfrågor och när han insåg att vi var riktiga fans sa han att det fanns biljetter åt oss som publik till kvällens show om vi var sugna. En chans vi såklart tog – och det blev en av höjdpunkterna på resan!

Late Night Show i Stockholm

Snabbspolning 25 år fram i tiden och december i Stockholm – nu kommer Late Night Show hit! Ja, inte exakt samma upplägg – nu är det Anis Don Demina som står på Scen, det är sittande trerättersmiddag och tydligen ska man som publik vara aktiv i en gameshow – ett helt nytt koncept som Memento Event tagit fram.

Helt klart en kul och annorlunda grej som jag bokat in mig och några kompisar på i samarbete med Memento Event. Det finns fortfarande platser kvar om ni är sugna, den 14 eller 15 December. Kolla in mer på showens site här: latenightshow.se

Showen kostar från 1495:- per person och man håller till på hotellet At Six på Brunkebergs torg. För övrigt ett fantastiskt hotell där jag och min fru körde en staycation för ett tag sedan. Fina rum och en frukost som var riktigt bra!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar