Matochresebloggen
Höstlov i Tulum
Mexiko Okategoriserad Tulum

Höstlov i Tulum – vykort från en fantastisk semesterdestination

Då är vi tillbaka i Sverige igen efter ett höstlov i den mexikanska semesterorten Tulum, 90 minuter med bil från charterdestinationen Cancun. Vi hade läst en del om Tulum innan vi åkte, men i stort sett allt var bättre än vi hade hoppats på – riktigt bra restauranger, fantastiska stränder och ett hav så varmt att man kunde bada hur länge som helst. 

Höstlov i Tulum
Höstlov i Tulum

Och huset vi lånat såg bättre ut än på bilderna – hur ofta sker det? 

Eget hus Tulum
Eget hus Tulum

Regn enligt prognosen visade sig vara sol!

Dessutom var vädret inte alls så regnigt som prognosen hade visat, utan bara några korta skurar under hela veckan vi var där och småmulet några av dagarna. 

Höstlov i Tulum

Under de kommande dagarna kommer ni få alla tips vi har om ni planerar eller funderar på en resa till Mexiko och Tulum. Massor av tips om restauranger, stränder, saker att göra och se!

Höstlov i Tulum

Det är inte bara våra tips, utan jag har även med massa rekommendationer från familjen vi bytte hus med som bott här i över tio år och har testat ett flertal av alla restauranger och stränder som finns! Vi märkte också när vi besökte ställen på deras lista att vi delade deras smak, så vi känner att vi gärna delar alla deras tips. 

Sen kommer jag även skriva om andra saker som jag gärna skulle velat hitta innan vår resa, som hur det funkar att hyra och köra bil i dessa trakter, hur mycket cash man ska ha med sig och hur vad man inte ska glömma i sin packning när man reser till Tulum!

Har du varit i Tulum och vill dela med dig av några tips eller är det något speciellt du vill att jag ska skriva om? Kommentera gärna!

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

Lämna gärna en kommentar