fbpx
Matochresebloggen
Takbarer i Dubai
Okategoriserad Takbar Takterass

Takbarer i Dubai

Älskar du som jag takbarer? På väg till Dubai eller redan där? Då är detta inlägg för dig – för Dubai har massor med härliga takbarer! Tyvärr hann vi inte testa alla men har åtminstone ett riktigt bra tips!

Buddha Bar Siddharta Dubai

Buddha Bar har en av sina klassiska stora asiatiska restauranger/klubbar i centrala Dubai och mittemot den finns Buddhabar Siddharta som är deras takbar. Detta är en av de största takbarer jag varit på med massor av sittplatser i två vädersträck. Riktigt bra utsikt, bra musik och duktiga bartenders. Här var jag även förra gången jag var i Dubai och är det ställe jag gillar mest i stan av de jag besökt, så hit åkte jag och min fru en kväll vi vari Dubai. Underbart ställe!

Takbarer i Dubai - Buddha Bar Takbarer i Dubai - Buddha Bar Takbarer i Dubai - Buddha Bar Takbarer i Dubai - Buddha Bar

The Rooftop Terrace

The Rooftop Terrace är en del av lyxhotellet One and Only och är en lite mer stillsam takbar som bara ligger någon våning upp. Men de har en pampig utsikt över skyskraporna, riktigt bra drinkar och generösa tilltugg som kommer till drinkarna.

Takbarer i DubaiTakbarer i DubaiTakbarer i Dubai

Fler takbarstips

Ja, det finns en site som bara skriver om takbarer som har fler tips – Rooftopguiden. Dock verkar de själva inte ha testat dessa barer och det är i stort sett bara pressbilder på sidan, så ta deras tips med en nypa salt.

Jag behöver alltså åka tillbaka till Dubai en weekend och testa en 6-7 takbarer per kväll – sedan får ni en riktigt bra heltäckande guide som jag kan stå för. Stay tuned!

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar