Palazzo Versace i Dubai

Dela inlägget:

Dubai är fullt med lyxhotell, ett av de intressantaste av dem är Palazzo Versace. För någon som gillar italiensk design är detta paradiset och för alla andra är det bara en härlig plats att hänga på, för en kaffe i deras gigantiska lobby, en lunch på deras uteservering eller för att bo hela semestern. Det råder ett sofistikerat lugn här och är allmänt trevligt och avslappnat trots att det är ett lyxhotell.

Palazzo Versace i DubaiVi tillbringade en halvdag här i ett av deras tre poolområden, åt en fantastisk lunch och kollade sedan in deras svit på över 1000 m2. Fascineras ni som vi av lyxiga hotell är detta något för er!

Palazzo Versace i Dubai

Hotellet har 215 rum och sviter och 169 lägenheter. Köper man en lägenhet har man samma service som hotellgästerna men man har lägenheten helt för sig själv. Det som är genomgående är att det är inredning från Versace överallt. Även själva hotellet är utformat i Italiensk stil av Italienska arkitekter.

Imperial suite på Palazzo Versace

Jag fick en rundvisning i hotellets största svit och det var nog den pampigaste svit jag någonsin varit i. På 1267 m2 finns bland annat två gigantiska sovrum, en egen takterrass med stor pool, jacuzzi och långbord och en trappa ner finns matsal, arbetskök, biljardbord och bar. Tänk er att bjuda mer era bästa vänner hit och ha en stor fest, så härligt!

Palazzo Versace i DubaiPalazzo Versace i DubaiPalazzo Versace i DubaiPalazzo Versace i DubaiPalazzo Versace i DubaiPalazzo Versace i DubaiPalazzo Versace i DubaiPooler på Palazzo Versace

Här finns tre poolområden, där vi hängde på ett av de mindre som dock hade det bästa solläget mitt på dagen. Sköna solstolar och cabanas, mjuka flytmadrasser och loungemusik, här skulle jag lätt kunna hänga en weekend!

Palazzo Versace i Dubai PoolerPalazzo Versace i Dubai PoolerPalazzo Versace i Dubai PoolerPalazzo Versace i Dubai PoolerLunch i skuggan

After långt poolhäng testade vi lite rätter från lunchmenyn här. Restaurangen inne i hotellet är väldigt pampig, men som svensk sitter man såklart utomhus om det är lagom varmt.

Vi hittade alla rätter vi gillade i menyn som en räkor med små nätta tärningar stekta grönsaker eller en bruschetta. Mixed grilled fish var en snygg tallrik med perfekt grillad fisk och räkor, små salladsblad och majonnäs och dessertmenyn presenterades ”live” av vår servitris – som självklart var en italienska. Jag frågade i vanlig ordning vad som var mest populärt och tog den – en grym tiramisu.

Palazzo Versace i Dubai LunchPalazzo Versace i Dubai LunchPalazzo Versace i Dubai LunchPalazzo Versace i Dubai LunchPalazzo Versace i Dubai LunchPalazzo Versace i Dubai LunchPalazzo Versace i Dubai LunchRiktigt bra lunch i en restaurang som jag verkligen kan rekommendera. Överhuvudtaget så härligt hotell, kan verkligen rekommendera att ni tar en sväng hit om ni kommer till Dubai, om inte annat för att ta en drink och kolla in hotellet!

Besöket här gjordes i samarbete med Palazzo Versace, men som vanligt är åsikter och tankar mina egna!

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

En dag i Oostende i Flandern – sommarstad vid havet

Mitt första stopp på min pressresa i Flandern var Oostende, en stad vid kusten som är en populär...

Hästräka – en delikatess i Flandern med 500-årig historia

Att fånga hästräkor vid kusten i Belgien har en lång tradition. Numera sker den mesta fångsten med trålare,...

Flanders Finest 2023 – 12 stjärnkockar lagar sina signaturrätter

Flanders Finest 2023 - det är tredje gången som detta matevenemang arrangeras i Flandern - en region i...

Hooja sour – Fredagsdrinken med banan, melon, kiwi och citron

Ända sedan jag hörde Hoojas "Banan, melon, kiwi och citron" har jag varit sugen på att se hur...