Matochresebloggen
Rabatterade SAS-biljetter för SAS aktieägare
Flyg Okategoriserad SAS

Rabatterade SAS-biljetter för SAS aktieägare – så här funkar det

Om man äger minst 400 aktier i SAS kan man få access till Rabatterade SAS-biljetter för SAS aktieägare. Men hur funkar det och hur stor är rabatten? Aktien står nu i under 10;. styck, så för knappt 4000:- kan man bli en aktieägare som kan ta del av rabatten. Jag googlade runt och hittade denna länk hos SAS, där man kunde läsa mer om hur det funkar.

“Som aktieägare i SAS får du normalt 10–20 % rabatt på biljettpriset (exklusive skatter och avgifter) på alla SAS europeiska och skandinaviska resmål som opereras av SAS. Det enda du behöver göra är att boka din resa online via länkarna på den här sidan. Notera att rabatten enbart gäller för resande i SAS Go och inte i SAS Go Light. Priserna i SAS Go Light (som inte inkluderar incheckat baggage) kan vara marginellt lägre”.

Rabatterade SAS-biljetter för SAS aktieägare -Testsökningar

När jag sökte via länken ovan på ett par olika resmål fick man en liten rabatt på SAS Go. Aktieägare-priset till vänster. Ca 50:- -200:- rabatt per person på resor till Nice eller Oslo.

Rabatterade SAS-biljetter för SAS aktieägare
Rabatterade SAS-biljetter för SAS aktieägare

Så, om man tror att SAS-aktien kommer klara sig skapligt bra i dessa Corona-tider och kommer resa en del med SAS kan denna lilla investering ju ge bra avkastning, framför allt om man köper biljetter till fler än sig själv. “Du får köpa hur många flygbiljetter du vill, så bjud in både familj och vänner på din nästa resa, men kom ihåg att du själv måste ingå i resesällskapet hela vägen”.

Ingen rabatt utanför Europa

Mycket riktigt gavs heller ingen rabatt på resor utanför Europa. Exempelvis är priset för en resa till Boston samma för aktieägare som på den vanliga siten.

Läs mer hos SAS om hur rabatten funkar. Själva aktierna köper man som vanligt där man handlar aktier!

Läs mer om att flyga med SAS

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar