fbpx
Matochresebloggen
ÖÖD Hötels
Bastu Tallinn

ÖÖD Hötels Laheranna – spegelhus med egen bastu utanför Tallinn

ÖÖD är ett företag som designar och skapar kreativa hus i glas och spegelmaterial, som man både kan köpa ett eget av, eller bo i något av deras hotell. Ett av dem ligger en dryg halvtimme med bil norr om Tallinn och vi tycket detta var så spännande när vi ändå var i närheten under vår weekend i Tallinn att vi gjorde en utflykt hit.

ÖÖD Hötels Laheranna – spegelhus med egen bastu utanför Tallinn

ÖÖD Hötels Laheranna är fyra små spegelhus, alla med egen bastu, som ligger i skogen ett stenkast från en lång sandstrand. Att komma ut hit var verkligen en härlig kotrast mot staden och när vi klev in i ett av de små husen blev jag så tagen. Här skulle det vara perfekt att tillbringa ett par dagar om man verkligen vill ha lugn och ro, stillhet och vara nära naturen.

ÖÖD Hötels
ÖÖD Hötels

Alla hus kommer med en egen bastu – som vi såklart passade på att elda riktigt het och ta en bastu för att kunna njuta fullt av det estniska vinterlandskapet från bastuns panoramafönster.

Ett stenkast bort ligger stranden. Så här års bister och inte så badbar, men på sommaren kan jag tänka mig att det är riktigt härligt här!

ÖÖD Hötels

Jägalafallet – Estlands största vattenfall

Åker ni till ÖÖD Hötels Laheranna – passa på att kolla in Jägalafallet som ligger i närheten. Med en fallhöjd på 8,1 meter är det Estlands största vattenfall

Jägalafallet - Estlands största vattenfall

Besöket hos Ödd Hotels gjordes som en del i ett samarbete med Visit Estonia. Tankar och åsikter som alltid mina egna.

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar