Mest gillat på Instagram 2018 – kändisar i toppen

Dela inlägget:

Instagram är inte den kanal jag satsar mest på (det är bloggen som är huvudfokus) men lägger ändå ut en bild då och då på Insta. Jag gillar Instastories mer än bildformatet och där lägger jag ofta ut klipp och sparar klippen under min profil i olika mappar, som ”Miami 2018″, Visbykryss” eller ”Schweiz”. Stories är perfekta för att komma ihåg detaljer när jag sedan ska skriva reportagen för bloggen.

Instagram går dock starkt framåt och har nu 1 miljard aktiva användare. Under 2018 lades 17 av de 20 mest gillade bilderna någonsin upp. Vilka de i toppen är kan ni läsa mer om nedan. Först mina egna mest gillade bilder!

Mest gillat på Instagram 2018

Som vanligt har jag använt denna gratistjänst för att se vilka nio bilder som var ”bäst” under 2018 och här kommer resultatet, med lite länkar för er som vill läsa mer om det ni ser på bilderna.

Mest gillat på Instagram 2018

Läs mer om de mest gillade bilderna:

  • Mest gillat och med överlägset flest kommentarer (59 stycken) var min skrytiga bild om att jag var en av pristagarna i Momondos tävling för resebloggare. >>> läs mer här.
  • Tvåa var morgonbilden från vår balkong i Miami. Vi bodde på ett lägenhetshotell som hade denna grymma vy! >>> Läs mer här. Även den sjätte mest gillade bilden var från stranden vid vårt hotell. Och den sjunde mest gillade bilden från baren på Virgin Atlantic som vi flög till Miami med dit jag lyckades smyga in. >>> läs mer här.
  • Den tredje mest gillade bilden är från vår resa till Kroatien, en dag när vi gjorde en utflykt till Hvar. Vi var dagsgäster på Amfora Grand Beach resort och jag tog denna bild från en av deras sviter på översta våningen som jag smet in på när den städades. >>> Läs mer här.
  • Den fjärde mest gillade bilden är från en tidig morgon i Romme förra jullovet. Jag älskar att vara i backen när den öppnar! Ska ni till Romme i vinter har jag massa tips på bloggen då vi är här uppe ofta. >>> läs mer här.
  • Den femte bilden är från Jungfraujoch Top of Europe  i Schweiz.  Även den 8:e och 9:e bilden är från Schweiz. Jag måste verkligen tillbaka hit! >>> läs mer här.

Så, sammanfattningsvis är det bilder från Schweiz, Kroatien, Miami och Romme som gillats mest under året och det är även de resorna som jag gillat mest, förutom Japanresan som kanske var den allra häftigaste men som inte kvalade in på instatoppen!

2018 års mest gillade instagraminlägg från det största kontot.

Mest följare av alla har Instagram själva, med 269 miljoner följare. Den bild på det kontot som gillats mest är denna, med över 3 MILJONER likes! Så himla snyggt fångat, detta konto kan jag verkligen tipsa er som gillar Japan att följa.

https://www.instagram.com/p/BrBmyx_h9yy/

Just nu är fotografen bakom denna bild – @rkrkrk – gäst på Fotografiskas instagram. Förutom hans bild är det dock mest söta djur och en stelfrusen person som toppar listan över mest gillade bilder på Instagrams konto.

De mest gillade bilderna på Instagram 2018

Kylie Jenners nyfödda bebis – 18 miljoner likes

Den allra mest gillade bilden är på Kylie Jenners nyfödda bebis som håller med sina minifingrar runt Kylie’s ena finger. 18 miljoner likes!

https://www.instagram.com/p/Be3rTNplCHf/?utm_source=ig_embed

Justin Bieber förlovar sig – 13 miljoner likes

Den näst mest gillade bilden 2018 är den från Justin Biebers konto när han berättar att han förlovat sig med Hailey Baldwin. Drygt 13 miljoner likes.

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?utm_source=ig_embed

Kylie Jenner igen -13 miljoner likes

På tredjeplatsen över mest gillade bilder kommer Kylie Jenner igen med en bild på sig och bebisen när den blivit en månad. 13 miljoner likes!  Ja, Kylie finns även med på plats 7, 8 och 9. Kolla in hela listan här. Bara kändisar såklart i toppen!

https://www.instagram.com/p/BfzEfy-lK1N/?utm_source=ig_embed

Om ni vill följa matochresebloggen.se på Instagram hittar ni kontot här. Glöm inte att sätta på notiser så ni får upp inläggen i er feed!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...