fbpx
Matochresebloggen
De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach
Bulgarien Strandklubb

De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach

Jag älskar snygga strandklubbar och har besökt flera på ställen som Ibiza och i Dubai. Men visste inte innan jag kom till Bulgarien att det finns minst lika ambitiösa och snygga strandklubbar här – till en bråkdel av priset av vad det kostar att hyra en solbädd på exempelvis Ibiza.

Strandklubbarna i Bulgarien är belägna längs Sunny Beach som anses vara den vackraste stranden vid svarta havet – så en bättre plats är svårt att tänka sig. Klubbarna öppnar för daghäng redan på förmiddagen – och håller sedan öppet långt in på natten. Väljer ni att även bo på något all-inclusivehotell vid Sunny Beach är mitt tips att ta in på ett av de nyare, 5-stjärniga-hotellen, annars finns risk att ni inte får en helt lyckad vecka.

De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach
Sunny Beach i Bulgarien
De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach

De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach – Bedroom Beach

Vi hade bara en eftermiddag i vårt program här på Sunny Beach och slog oss då ner på Bedroom Beach som anses vara en av de bästa strandklubbarna vid Sunny Beach. Riktigt snyggt ställe med en stor pool i mitten, solbäddar runt och bra housemusik. Under tak fler soffor, stolar och bord.

De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach - Bedroom Beach
De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach - Bedroom Beach
De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach - Bedroom Beach

På kvällarna förvandlas denna snygga strandklubb till nattklubb! Läs mer om artister etc och boka bord eller solbädd på deras webbsida här.

Cacao Beach Club

Även Cacao Beach Club såg riktigt snyggt ut och denna klubb kommer ännu mer till liv på kvällar och nätter. Ofta har de internationella DJ’s som spelar – exempelvis har Swedish House Maffia lirat på Cacao Beach Club.

De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach - Cacao Beach
De bästa strandklubbarna vid Sunny Beach - Cacao Beach

Ni hittar Cacao Beach Club’s webbsida här.

På dagtid är klubbarna öppna även för familjer med större barn så detta kommer jag undersöka vidare om vi åker hit hela familjen. Priserna ligger runt 300:- för en solbädd, 250:- för en flaska bubbel. Långt från de galna priserna på Ibiza där en solbädd för fyra personer kan kosta från 4000:- -till 10.000 för en dag!

Tips är att boka en solbädd i förväg om ni planerar att hänga här en dag, speciellt under högsäsong.

I närheten av Sunny Beach

Är ni på Sunny Beach ligger den vackra byn Nessebar – ett av Bulgariens nio världsarv – bara en kort bit bort. Dessutom finns ett av Europas största vattenland i närheten. Läs mer om Nessebar här.

Resan till Bulgarien var en pressresa. Alla tankar och synpunkter är som alltid mina egna.

Du kanske också är intresserad av...

3 Comments

 • Reply
  dianasdrömmar
  30 juli, 2021 at 10:11

  Jag älskar beach clubs och du passar bra in där 🙂

  • Reply
   Christian Muda
   30 juli, 2021 at 16:45

   Ja, jag med! Extra skönt när det inte går flera tusen per person för ett besök!

 • Reply
  Saker att göra i Varna - 10 tips till Bulgariens tredje största stad!
  1 augusti, 2021 at 11:36

  […] är kantad av restauranger och barer, avslappnade och inte lika “stekiga” som strandklubbarna vid Sandy Beach, men riktigt trevliga och öppna sent in på natten på […]

Lämna gärna en kommentar