Strandklubbar i Dubai – Nikki Beach och fyra till tips!

Dela inlägget:

Att hänga några timmar på en strandklubb är alltid en bra idé, men extra bra i Dubai där de flesta stränder tillhör hotellen och det bara finns några få allmänna stränder. På beachklubbar som exempelvis Nikki Beach får man dessutom riktigt bra musik, massor av intressanta människor att spana på och bra mat och dryck.

Nikki Beach Dubai

Vi har varit på Nikki Beach på Ibiza flera gånger och gillar verkligen allt med deras koncept, med superfint poolområde, bra DJ’s och artister och riktigt bra mat. Så när vi såg att Nikki Beach även fanns i Dubai åkte jag och min fru hit ett par timmar medan barnen softade hemma i huset. (Det är 21-årsgräns här, så det var inte aktuellt att de skulle följa med).

Nikki Beach DubaiStrandklubbar i DubaiStrandklubbar i DubaiStrandklubbar i DubaiNikki Beach DubaiNikki Beach DubaiSå himla kul att kolla in de andra gästerna här med en härlig mix från kill- och tjejgäng i 25-30 årsåldern till par över 50.

På Nikki Beach i Dubai har man olika teman och koncept olika dagar, där det ibland ingår strandbädd i mån av plats (t ex vid deras bruncher). Andra dagar får man boka strandbädd i förväg mot en kostnad. Så kolla in deras webb innan ni åker hit och gör en bokning om det behövs.

Stort tack till Nikki Beach som ordnade en stor cabana åt oss och lät oss prova några av rätterna på menyn när vi var här. Deras spicy tuna roll var helt fantastisk!

Strandklubbar i DubaiVi hann inte med mer än en strandklubb denna resa, men frågade folk som jobbade på Nikki vilka andra bra strandklubbar det fanns och här är deras tips!

Fyra andra beachklubbar i Dubai – personalens tips

Andreas Beach Club Dubai

En strandklubb i lite mindre skala med fokus på sofistikerat häng och bra mat. Ser riktigt härligt ut, hit ska jag försöka komma nästa gång vi kommer till Dubai! Läs mer på deras webb här. Fri entré och solbädd om man köper t ex deras brunch för 700 SEK.

Andreas Beach Club DubaiAzure Beach – om ni vill ta med barnen

Här ni barn med på resan och vill ta med dem kan Azure Beach vara ett alternativ, vi gick förbi detta av en slump när vi var på stranden vid JBR. Snygg klubb med bra musik, stora pooler och bra mat. Men mer känslan av ett hotell än en beach klubb som jag helst vill ha den. Entré 1000 SEK på helgerna, där man får konsumera mat och dryck för halva beloppet. Knappt halva priset för barn. Läs mer på deras webb här.

Zero Gravity Dubai

Stor klubb vid stranden som rymmer mängder med människor, här är även barn välkomna. Entré runt 1000 SEK på helgerna, 450 SEK för barn över fyra år.  Läs om deras events här.

Zero Gravity DubaiZero Gravity DubaiCove Beach Club

Vid stranden med egen marina ligger Cove Beach Club som var den sista klub vi fick tips om. Mer avslappnat häng men det kostar, en solbädd för två kostar runt 1800:- på helgerna. Då ingår dock handdukar och vatten! Läs mer här.

Som ni ser kostar det ofta en hel del att hänga på dessa strandklubbar, men det finns även stränder man kan hänga på helt gratis, läs mer om dem i detta inlägg!

Bilderna på ”personalens tips” är lånade från respektive webb.

Föregående artikel
Nästa artikel

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...