Brunch på Dirty Coco – signerad Pappapappadotter.

Dela inlägget:

I veckan testade jag och en kompis brunchen på Dirty Coco – som numera kör brunch hela dagen – alla dagar! 

Dirty Coco ligger på Drottninggatan i Stockholm – en av de mest populära gågatorna i stan. Detta är ett typiskt Instagramvänligt cafe med rosa som genomgående färg, plastblommor på väggar och tak och citat från modeikoner på neonskyltar på väggarna. Hur är då brunchen här? Det ville vi testa!

Brunch på Dirty Coco

Pappapappadotter brunch 

Jag har träffat killarna som driver bloggen och instakontot Pappapappadotte flera gånger – senast när vi sågs på premiären av Basta! På Åhléns. De har nu varit med och tagit fram några rätter på brunchen på Dirt Coco , som jag blev inbjuden att testa. Man beställer alt via mobilen – maten serveras sedan vid bordet. 

Jag som älskar egg Benedict tog den – här en vegetarisk variant med avocado, pocherat ägg och hollandaise på en frasig skiva rostad brioche. En riktigt lyckad variant, med fint krämigt ägg, fluffig hollandaise och gott bröd. Min vän tog en surdegssmörgås från ”vanliga” brunchmenyn med räkor, mango, avocado och chili. Grym kombo!

Det var inte superstora serveringar – och vi var hungriga. (Blir ofta en stor lunch när man kör periodisk fasta!). Så vi delade även på ett surdegsbröd med smetana, lax och löjrom. Lyxig och god.

Brunch på Dirty Coco

Förutom stora smörgåsar och sallader finns även våfflor och crêpes den denna brunch på Dirty Coco. Jag frågade vilken den mest populära av dessa var och så tog vi in en sån att dela på. En crêpe med choklad, jordgubbar och vaniljglass. Söt och god, även om crepen inte var nystekt – så den gick inte riktigt upp mot motsvarigheten vi åt på Creperiet i Järvsö i sommar.  (Men, de serverar å andra sidan bara crêpes så det kanske är en orättvis jämförelse…).

Brunch på Dirty Coco

På det hela, ett snyggt och kul ställe med trevlig personal och goda, okomplicerade rätter – perfekt när suget efter brunch sätter in!

Brunch på Dirty Coco

Brunch på Dirty Coco

  • Adress: Drottninggatan 65 
  • Brunch: Alla dagar 10-20.
  • Deras webb hittar ni här,

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...

Att göra i Lissabon – 12 tips för en weekend

Vad finns det att göra i Lissabon? Massor - men på en weekend hinner ni med mycket då...

Restaurang Botica – modern portugisisk restaurang på hög nivå

I slutet av 2023 öppnade Restaurang Botica ett stenkast från Kungsträdgården. Här driver stjärnkrögaren Pedro Passinha både en...