Weekendresa till Somerset – Bristol, Bath och Wells

Dela inlägget:

Jag har varit mycket i Storbritannien, mest i London och med min whiskyklubb rest runt mycket i Skottland, men aldrig varit i Sydvästra England. Så, när jag fick möjlighet att åka med på en Weekendresa till Somerset med Visit Britain och några andra resebloggare från Danmark och Norge hängde jag gärna med.

En anledning till att resan gick just dit är att det nu finns direktflyg mellan Stockholm och Bristol som bara tar drygt 2 timmar, på dagar och tider som passar perfekt för en långhelg. Direktflyg är något som för mig allt mer styr var jag åker, framför allt för en långhelg.

Weekend i Somerset – Bristol, Bath och Wells

I torsdags var det dags och den korta flygtiden gjorde att jag utan att gå upp tidigt kunde ta cykeln ner till Arlanda Express, vara på Arlanda 09.40 och sedan ta flyget 10.40 för att vara framme i Bristol redan klockan 12.00 (tack vare en timme tidsskillnad).

Weekendresa till Somerset

Flygplatsen i Bristol ligger bara 20 minuter från city med taxi, så vi åkte direkt till vårt hotell för att lämpa av bagaget och startade med lunch på en stor utomhus-matmarknad.

Weekendresa till SomersetWeekendresa till Somerset

Under drygt tre dagar utforskade vi sedan Bristol, Bath och Wells. Som vanligt på pressresor är det ett högt tempo och inte den semester man skulle kunna tro, men fördelen är att jag hinner se mycket och skriva om godbitarna för er som funderar på eller blir sugna på att åka hit. Så kommande dagar blir det Somersetspecial här på Matochresebloggen och jag börjar med Bristol redan imorgon.

Är ni nyfikna redan nu kan ni kolla på lite Instastories på min Instagramprofil här.

Weekendresa till Somerset

Resan till Somerset gjordes i samarbete med Visit Britain, men åsikter och synpunkter är som alltid mina egna.

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...