fbpx
Matochresebloggen
Dubai

Vykort från Dubai

Hej!

Så mycket att berätta och tipsa om kring Dubai men har redan massor av film och bilder så det kommer ta lite tid att redigera och välja ut de jag ska ha för reportage om att låna hus i Dubai, vilken mat man hittar i affärerna här och om det verkligen är bättre att ta taxi överallt. Om nöjesparker, strandklubbar och köpcentrum!

Vill nu passa på att uppleva saker och umgås med familjen på semestern, så bloggandet i detalj får vänta några dagar.

Hittills har vi hunnit med bland annat drinkar i solnedgången Jettylounge, två heldagar, igår på vattenlandet Wild Wadi och idag på nöjesparken Motiongate och så åkte jag och min fru på egen hand en sväng till den fantastiska Beachklubben Nikki Beach.

Men än är vi bara halvvägs in i semestern och nu ska vi softa lite mer vid pool och strand. Kanske en utflykt till öknen och så ska vi se vattenshowen vid Burj Khalifa som jag trots två resor till Dubai fortfarande inte sett!

Vi har dessutom fått en ny kompis – “Ginger”. Familjen vi byter hus med lämnade kvar sin lilla söta hund. Även deras hushållerska är kvar som matar och går ut med hunden så vi gullar mest med Ginger. Vi har inte egen hund så att denna lilla fina beagle var kvar här var en kul bonus!

Något du funderar över kring att resa till Dubai? Kommentera gärna, nu är vi på plats och då är det ännu lättare att ta reda på fakta!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar