Vykort från Dubai

Dela inlägget:

Hej!

Så mycket att berätta och tipsa om kring Dubai men har redan massor av film och bilder så det kommer ta lite tid att redigera och välja ut de jag ska ha för reportage om att låna hus i Dubai, vilken mat man hittar i affärerna här och om det verkligen är bättre att ta taxi överallt. Om nöjesparker, strandklubbar och köpcentrum!

Vill nu passa på att uppleva saker och umgås med familjen på semestern, så bloggandet i detalj får vänta några dagar.

Hittills har vi hunnit med bland annat drinkar i solnedgången Jettylounge, två heldagar, igår på vattenlandet Wild Wadi och idag på nöjesparken Motiongate och så åkte jag och min fru på egen hand en sväng till den fantastiska Beachklubben Nikki Beach.

Men än är vi bara halvvägs in i semestern och nu ska vi softa lite mer vid pool och strand. Kanske en utflykt till öknen och så ska vi se vattenshowen vid Burj Khalifa som jag trots två resor till Dubai fortfarande inte sett!

Vi har dessutom fått en ny kompis – ”Ginger”. Familjen vi byter hus med lämnade kvar sin lilla söta hund. Även deras hushållerska är kvar som matar och går ut med hunden så vi gullar mest med Ginger. Vi har inte egen hund så att denna lilla fina beagle var kvar här var en kul bonus!

Något du funderar över kring att resa till Dubai? Kommentera gärna, nu är vi på plats och då är det ännu lättare att ta reda på fakta!

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...