fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad Portugal

Vilodag

Efter yogan en god frukost, kopia av gårdagens ägg, bacon, smörgås, kaffe och färskpressad apelsinjuice. Alltid samma sak när jag är ute och reser, första dagen letar jag upp den perfekta mixen från frukostbuffén och sen håller jag mig till den hela tiden.

Efter frukosten genomgång med den PT som ska hjälpa mig, Tobias från Sats Gärdet. Supertrevlig kille som känns väldigt kunnig. Jag bad om hjälp med ett program för att dels bli starkare i överkroppen, nå milen sub 50 och gå ner ca 5 kg, samtidigt som jag säkrar upp att jag inte skadar mig. Ska bli kul att bolla vidare ett bra upplägg när vi ses igen på torsdag.

Sedan trotsade jag det blåsiga vädret och tog en kaffe ute på soldäcket. Sjukt, det blåste så mycket att kaffet blåste ur koppen när jag försökte att dricka.

Jag var sugen på att hitta något trevligt lunchställe och efter lite research på tripadvisor fastnade jag för Vale Do Douro, bara ett par hundra meter från hotellet. Jag fick med de andra ambassadörerna och Henrik och Joachim som jobbar med Midnattsloppet samt Per Johansson från Glada Huddik som ska föreläsa här ikväll. Väldigt kul gäng och vi hade en grymt trevlig långlunch.9

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar