fbpx
Matochresebloggen
Tripadvisors Travelers Choice 2018
Okategoriserad Trender

Tripadvisors Travelers Choice 2018 – alla vinnare utsedda

Nyligen korades vinnarna i Tripadvisors Travelers Choice 2018 i kategorier som bästa lyxhotell, bästa botuiquehotell, bästa strand eller bästa flygbolag. Man kan dels se vy för hela världen och på vissa kategorier se vilka som är bäst i respektive land, som Sverige. Utmärkelsen baseras på vad besökarna på Tripadvisor sökt och bokat mest via Tripadvisor under perioden Oktober 2016- oktober 2017.

Bästa svenska hotell enligt Tripadvidsor

Främst bland de svenska hotellen anser Tripadvisors användare att Upper House i Göteborg är, som är 1:a i år. Ett hotell som ligger högt på min lista över hotell i Sverige jag ännu inte bott på som vore härligt att ha som bas en weekend i Göteborg där man kan ta ett morgondopp i denna pool!

Bästa svenska hotell

Bild lånad från UpperHouse.se

De populäraste framtida resmålen – Gdansk toppar Europa

En kategori som jag tycker är lite extra intressant är Top Destinations on the Rise – De populäraste framtida resmålen. Global etta är Ishigaki i Japan och i Europa är Gdansk i Polen etta. Gdansk kommer även på femte plats på den globala listan över framtida resmål.

Vi åkte till Gdansk och grannstaden Sopot i somras och kan verkligen rekommendera Gdansk för en weekend. Massor av bra restauranger, mysiga kullerstensgator, vackra byggnader och torg. Direktflyg och billigt! Läs på följande länkar om saker att göra i Gdansk, Restauranger i Gdansk,

Tripadvisors Travelers Choice 2018Tripadvisors Travelers Choice 2018

Sopot en kvart från Gdansk

Åker ni på sommaren till Gdansk får ni inte missa att åka en sväng (eller ett par dagar) till badorten Sopot bara en kvart bort. Härliga hotell, riktigt bra restauranger och en underbar strand!

Resetrender 2018

Fler inlägg om resmål som ökar i popularitet eller resetrender i stort hittar ni nedan:

Trender inom resor 2018

Resia Resiabarometern 2018

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar