Tokyo och Kyoto på en vecka

Dela inlägget:

Vad vill jag göra i Japan och hur många platser hinner man med? Efter kort research kom jag fram till att Tokyo och Kyoto var lagom för en vecka.

I Tokyo tänkte jag försöka få en känsla för staden, atmosfären, titta på människor, äta massa god mat, se om jag kan hitta några bra whiskybarer, kanske gå en matlagningskurs, lite sightseeing, kanske lite shopping. Och bo på lite olika hotell.

Sovplatser på 9 Hours

I Kyoto, som ska vara väldigt vackert och lugnt finns även en av Japans största whiskytillverkare, Suntory och som den whiskynörd jag är måste jag såklart ta mig dit för en guidad tur och whiskyprovning. I Kyoto finns också ”9 Hours”, ett omskrivet designat Capsulehotell som kanske inte ger den bästa sömnen men kan vara intressant att testa…

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Bästa glöggen 2023 – vi testar 5 olika

Vilken är den bästa glöggen 2023? När man bjuder in till adventsfika vill man såklart bjuda på en...

Winter Margarita – Fredagsdrinken är en vintervariant av denna sommarklassiker

Gillar du drinken Margarita kommer du älska en Winter Margarita. Samma goda smaker av sött, salt och surt...

Guide till Koh Samet 2023 – stränder, hotell och tips

Guide till Koh Samet! Är du sugen på en semester på en av Thailands absolut vackraste öar? Då...

Afternoon Tea på La Tour med fransk touch

I lördags testade jag La Tour's nya Afternoon Tea med fransk touch - och detta var en lunchupplevelse...