fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad

Tokyo och Kyoto på en vecka

Vad vill jag göra i Japan och hur många platser hinner man med? Efter kort research kom jag fram till att Tokyo och Kyoto var lagom för en vecka.

I Tokyo tänkte jag försöka få en känsla för staden, atmosfären, titta på människor, äta massa god mat, se om jag kan hitta några bra whiskybarer, kanske gå en matlagningskurs, lite sightseeing, kanske lite shopping. Och bo på lite olika hotell.

Sovplatser på 9 Hours

I Kyoto, som ska vara väldigt vackert och lugnt finns även en av Japans största whiskytillverkare, Suntory och som den whiskynörd jag är måste jag såklart ta mig dit för en guidad tur och whiskyprovning. I Kyoto finns också “9 Hours“, ett omskrivet designat Capsulehotell som kanske inte ger den bästa sömnen men kan vara intressant att testa…

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar