Planera sightseeing i Tokyo – starta på Japanska Ambassaden!

Dela inlägget:

Jag har börjat skriva en lista på allt jag vill göra i Tokyo och Kyoto och Google Maps är ju fantastiskt på många sätt för att förstå var saker och ting ligger. Men ändå inte, om man inte på förhand har det minsta hum om staden…

För att förstå helheten och se var saker och ting ligger i relation till varandra tycker jag en vanlig karta är det bästa och kom på att det kanske finns på Japanska Ambassaden. Mycket riktigt och det var bara att svänga förbi på Gärdesgatan 10 och plocka upp, gratis! Smidigt. Nästa steg blir att sätta små lappar på den stora kartan för alla platser jag vill besöka och planera det optimala sättet att ta mig runt.

Kartor från Japanska Ambassaden

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

En dag i Oostende i Flandern – sommarstad vid havet

Mitt första stopp på min pressresa i Flandern var Oostende, en stad vid kusten som är en populär...

Hästräka – en delikatess i Flandern med 500-årig historia

Att fånga hästräkor vid kusten i Belgien har en lång tradition. Numera sker den mesta fångsten med trålare,...

Flanders Finest 2023 – 12 stjärnkockar lagar sina signaturrätter

Flanders Finest 2023 - det är tredje gången som detta matevenemang arrangeras i Flandern - en region i...

Hooja sour – Fredagsdrinken med banan, melon, kiwi och citron

Ända sedan jag hörde Hoojas "Banan, melon, kiwi och citron" har jag varit sugen på att se hur...