fbpx
Matochresebloggen
Japanresa 2013 Okategoriserad

Planera sightseeing i Tokyo – starta på Japanska Ambassaden!

Jag har börjat skriva en lista på allt jag vill göra i Tokyo och Kyoto och Google Maps är ju fantastiskt på många sätt för att förstå var saker och ting ligger. Men ändå inte, om man inte på förhand har det minsta hum om staden…

För att förstå helheten och se var saker och ting ligger i relation till varandra tycker jag en vanlig karta är det bästa och kom på att det kanske finns på Japanska Ambassaden. Mycket riktigt och det var bara att svänga förbi på Gärdesgatan 10 och plocka upp, gratis! Smidigt. Nästa steg blir att sätta små lappar på den stora kartan för alla platser jag vill besöka och planera det optimala sättet att ta mig runt.

Kartor från Japanska Ambassaden

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar