Planera sightseeing i Tokyo – starta på Japanska Ambassaden!

Dela inlägget:

Jag har börjat skriva en lista på allt jag vill göra i Tokyo och Kyoto och Google Maps är ju fantastiskt på många sätt för att förstå var saker och ting ligger. Men ändå inte, om man inte på förhand har det minsta hum om staden…

För att förstå helheten och se var saker och ting ligger i relation till varandra tycker jag en vanlig karta är det bästa och kom på att det kanske finns på Japanska Ambassaden. Mycket riktigt och det var bara att svänga förbi på Gärdesgatan 10 och plocka upp, gratis! Smidigt. Nästa steg blir att sätta små lappar på den stora kartan för alla platser jag vill besöka och planera det optimala sättet att ta mig runt.

Kartor från Japanska Ambassaden

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...