Flyg till Tokyo bokat!

Dela inlägget:

Efter lite förhandlingar med min fru om när det var smidigast att jag åkte iväg hittade jag en vecka som fungerade. Avresa runt 8-9 september och hem igen runt 14-15 september. Jag började söka efter flyg på flygresor.se och det visade sig att väldigt många flygbolag såklart flyger till Tokyo. Men, det var inte så enkelt att se vilken dag det var extra dyrt att flyga, så jag gick in på sas.se där det finns en lågpriskalender, vilken gjorde det enklet att se att vissa dagar är det extremt tryck på resor till eller från Tokyo, medan andra dagar är det billigare. Genom att välja avresa 9 september och hemresa 15 september blev biljetten ca 10.000:-billigare än om jag rest hem en dag tidigare.

Med den insikten gick jag in igen på Flygresor.se och letade efter ett flyg som gick sent på kvällen från Stockholm och som hade kort väntetid för byte (för det går inga direktflyg mellan Stockholm och Tokyo verkar det som). Bästa tiden till OK pris hittade jag med ett flyg hos Air France för 7200:- t/r och när jag sedan gick in direkt på airfrance.se och bokade var priset en knapp hundring lägre. (Extra kul att åka med AirFrance som tagit oss tidigare till både Indien, Thailand och Västindien…) Så nu åker jag måndag 9 september kl 19.30 och är framme i Tokyo dagen efter klockan 18.00. Med sju timmars tidsskillnad är klockan då 11.00 på dagen i Sverige så bäst är nog att starta med en powernapp och sedan ge mig ut på stan med en gång!

 

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

En dag i Oostende i Flandern – sommarstad vid havet

Mitt första stopp på min pressresa i Flandern var Oostende, en stad vid kusten som är en populär...

Hästräka – en delikatess i Flandern med 500-årig historia

Att fånga hästräkor vid kusten i Belgien har en lång tradition. Numera sker den mesta fångsten med trålare,...

Flanders Finest 2023 – 12 stjärnkockar lagar sina signaturrätter

Flanders Finest 2023 - det är tredje gången som detta matevenemang arrangeras i Flandern - en region i...

Hooja sour – Fredagsdrinken med banan, melon, kiwi och citron

Ända sedan jag hörde Hoojas "Banan, melon, kiwi och citron" har jag varit sugen på att se hur...