fbpx
Matochresebloggen
Restauranger Restauranger i Stockholm Tjeckien

Tjeckisk kväll på restaurang Bar Central

Restaurang Bar Central ligger i centrala Stockholm och har östeuropeisk mat och dryck på meny. En perfekt restaurang för en tjeckisk julfest – och i veckan var jag på just en sån. Det var Tjeckiens turistbyrå som bjöd in för att avsluta året med lite härliga tjeckiska smaker!

Tjeckisk kväll på restaurang Bar Central

På Bar Central har man inte bara tjeckisk mat, Här finns även bland annat tjeckiska pilsner urquell på fat och både vitt och rött riktigt bra tjeckiskt vin. Jag har varit här flera gånger tidigare – alltid lika gott och fullsatt!

Bar Central är verkligen som att komma till en mysig gastropub i Tjeckien! Här fick vi in massa olika rätter att dela på som korvar och skinkor, langos, friterad ost, schnitzel och anka med knödel. Så gott – och gjorde mig så sugen på att resa till Tjeckien i vår – det var för länge sedan jag var där sist!

Weekend i Prag

Jag och en kompis var en weekend i Prag för fem år sedan – verkligen dags att åka tillbaka dit nu! VI hade tur att ha superfint höstväder och gjorde massor med sightseeing, var på öl-spa, på coola cocktailbarer, åt streetfood och riktigt bra restauranger med avsmakningsmenyer.

Läs mer om Prag i reportagen nedan

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar