The Nest – Spa med takpool på Downtown Camper

Dela inlägget:

I helgen var jag och min fru och testade The Nest – ett nytt spa med takpool i centrala Stockholm högst upp i hotellet Downtown Camper vid Brunkebergstorg. Man har lite rabatt som hotellgäst, men man kan även som vi komma hit bara för att spa:a. Häng med!

The Nest – Spa med takpool i centrala Stockholm

Man tar hissen upp till nionde våningen och här finns en egen reception för spa:et där man checkar in och får handduk, badrock och tofflor. Sedan är det bara byta om och fortsätta ut till spa:et.

The Nest - Spa med takpool på Downtown CamperThe Nest - Spa med takpool på Downtown Camper

Hjärtat i spa:et är den stora bastun i mitten av lokalen som likt ett fågelbo är klädd med pinnar.

The Nest - Spa med takpool på Downtown Camper

Som den bastuälskare jag är tänkte jag börja här, men just när vi kom hade man dragit ner värmen för en yogasession – ”Sauna release” – i bastun med The Nests instruktör Leila,  som kör pass som dessa ett par gånger varje dag för gästerna, så vi hängde på där istället, kul!

The Nest - Spa med takpool på Downtown Camper

Men jag saknade lite den intensivt heta bastun jag hade sett fram emot. Men jag hade lite dålig timing bara, bastun är varm förutom dessa Sauna releases som är varje dag 10.00 och 16.00.

Härlig inramning dock med iskalla handdukar efteråt och så hade buffén med förfriskningar fått tillskott av ingefärsshots som vi tog med ut på takterrasen…

The Nest - Spa med takpool på Downtown CamperThe Nest - Spa med takpool på Downtown Camper

Takterrass och utomhuspool på The Nest

Här finns bekväma fåtöljer att softa i efter ett bastubad och börjar man frysa är det bara att hoppa i utomhuspoolen, behagligt tempererad till 38 grader året om. Lite för liten för att simma i, men perfekt att hänga i och kolla på den fantastiska utsikten!

The Nest - Spa med takpool på Downtown CamperThe Nest - Spa med takpool på Downtown CamperThe Nest - Spa med takpool på Downtown Camper

När man badat och bastat klart kan man fortsätta at ta det lugnt inomhus. Här finns även en loungedel för spagästerna, med en liten tebuffé man kan förse sig av samt spel, magasin och sköna soffor!

The Nest - Spa med takpool på Downtown CamperThe Nest - Spa med takpool på Downtown CamperThe Nest - Spa med takpool på Downtown CamperThe Nest - Spa med takpool på Downtown Camper

Sammantaget om The Nest

Väldigt fint och fräscht, dock begränsat spa-utbud förutom behandlingar, med bara en utomhuspool och en bastu. På plussidan många ytor för att hänga och umgås. Och utsikten från takterrassen är oslagbar!

Pris: 395:- per person för hotellgäster, 595:- för icke-hotellgäster. Man väljer mellan två pass per dag, ett mellan 07.30-14.00 eller ett från 14.00-20.00.

Åldersgräns 16 år.

Läs mer om Downtown Camper

Söndagsbrunch på Downtown Camper – Sunday brunch and games

Vi testar restaurangen på Downtown Camper

Kolla in rummen på Downtown Camper

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...