Matochresebloggen
Mot Dubai
Dubai Hotell

Långweekend i Dubai och Atlantis The Palm

Lagom till höstrusket drar in över Sverige åker jag till värmen – timingen kunde inte vara bättre för en långweekend i Dubai!

I eftermiddag tar jag Arlanda Express ut till Arlanda och hoppar på flyget. Jag åker på en pressresa till Dubai ihop med några andra journalister som i några dagar ska testa allt som finns att se, göra och äta på Atlantis The Palm.

Det blir alltså ingen semesterresa utan mest jobb, men som Mark Twain en gång sa: “Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life.”

Långweekend i Dubai

Jag har varit i Dubai flera gånger, senast i julas med familjen då vi bodde i eget hus och åkte till några av Dubais bästa vattenland och nöjesparker. Men jag har aldrig varit på Atlantis The Palm så detta ska bli väldigt spännande!

Förutom stränder och ett stort vattenland som prisats som Dubais bästa satsar man mycket på restaurangutbudet på Atlantis The Palm. Stjärnkockar som Gordon Ramsey har öppnat restauranger här och många Dubaibor åker till Atlantis enbart för att äta middag eller hugga in på deras fredagsbrunch som utsetts till den bästa i Dubai.

Schemat är späckat men jag kommer försöka posta så ofta jag kan på Matochresebloggen’s Instastories under resan. Redan nästa vecka kan du läsa om Atlantis the Palm här på bloggen!

Du kanske också är intresserad av...

4 Comments

 • Reply
  Liniz Travel
  26 september, 2018 at 09:35

  Så synd att jag fick tacka nej till denna lyxiga resa… men soliga hälsningar från Las Palmas och jobb…. vill inte komma hem till regn och rusk. Trevlig resa och kram

  • Reply
   christianmuda
   26 september, 2018 at 09:43

   Ja Lina, man kan inte göra allt tyvärr. Du får tända massa ljus och dricka te här hemma istället, mysigt det med!

 • Reply
  Tamy
  28 september, 2018 at 12:05

  Helt magiskt vackra bilder, tack för tipset och ser samtidigt fram emot att få läsa/se mera,
  Varma hälsningar från Gran Canaria och mig 🙂

 • Reply
  pilla
  29 september, 2018 at 22:06

  Hoppas det blir en bra resa. Var på the Palm på banquett för ett par år sedan. Det var nice.

Lämna gärna en kommentar