Långweekend i Dubai och Atlantis The Palm

Dela inlägget:

Lagom till höstrusket drar in över Sverige åker jag till värmen – timingen kunde inte vara bättre för en långweekend i Dubai!

I eftermiddag tar jag Arlanda Express ut till Arlanda och hoppar på flyget. Jag åker på en pressresa till Dubai ihop med några andra journalister som i några dagar ska testa allt som finns att se, göra och äta på Atlantis The Palm.

Det blir alltså ingen semesterresa utan mest jobb, men som Mark Twain en gång sa: “Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life.”

Långweekend i Dubai

Jag har varit i Dubai flera gånger, senast i julas med familjen då vi bodde i eget hus och åkte till några av Dubais bästa vattenland och nöjesparker. Men jag har aldrig varit på Atlantis The Palm så detta ska bli väldigt spännande!

Förutom stränder och ett stort vattenland som prisats som Dubais bästa satsar man mycket på restaurangutbudet på Atlantis The Palm. Stjärnkockar som Gordon Ramsey har öppnat restauranger här och många Dubaibor åker till Atlantis enbart för att äta middag eller hugga in på deras fredagsbrunch som utsetts till den bästa i Dubai.

Schemat är späckat men jag kommer försöka posta så ofta jag kan på Matochresebloggen’s Instastories under resan. Redan nästa vecka kan du läsa om Atlantis the Palm här på bloggen!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...