fbpx
Matochresebloggen
Restauranger Restauranger i Stockholm

Testar TheFork.se och Napolyon Bistro & Bar

Igår var det dags att testa TheFork.se som jag skrev om för några veckor sedan  – bokningssidan för restauranger där man kan boka med upp till 50% rabatt på mat vissa tider. Jag är själv i stan denna vecka och jobbar medan min fru är med barnen på landet, perfekt läge att ta en middag efter jobbet med en god vän som jag träffar alldeles för sällan…
Vi fastnade för Napolyon Bistro och bar på Grevturegatan som hade väldigt höga betyg på Thefork – 8,7/10 – och en meny som såg bra ut. Klassiska goda rätter som toast skagen, löjromstoast, röding och entrecote. 50% rabatt på all mat om man bokade bord innan klockan 18.00!
Fork

Läget

Restaurangen ligger på Grevturegatan i samma kvarter som Sturegallerian. Dels många platser inne, men vi valde att sitta på uteserveringen. När vi kom så tidigt (och en måndag dessutom) fanns det gott om lediga bord ute denna ljumma junikväll, med perfekt spanläge över alla förbipasserande på Grevturegatan.

Napolyon Bistro & Bar
IMG_5704

Maten på Napolyon Bistro & Bar

Jag tog kalixlöjrom till förrätt och när det var 50% på all mat lyxade jag lite extra med en stor portion löjrom! God och balanserad rätt, med spröd rostad brioche. Min kompis tog en toast skagen som kanske var i lite väl rinnig men ok.

Napolyon Bistro & BarNapolyon Bistro & Bar
Till varmrätt tog vi bägge deras entrecote med friterad ostronskivling, dragonsmör och tomatsallad med pommes frites. Perfekt stekt kött, krispiga pommes – så gott! (Möjligen lite för mycket att även servera tryffelaioli till, det skulle räckt med dragonsmöret).
Napolyon Bistro & Bar
Inte så mycket plats kvar för dessert, så perfekt att de hade chokladtryffel på menyn vi kunde ta till kaffet.
IMG_5706
FullSizeRender
God mat och trevlig, alert servitör. Hit kommer vi absolut gå igen. Att kunna boka detta med 50% rabatt på maten var verkligen ett fynd!

Inlägget görs i samarbete med TheFork, men åsikterna är som vanligt mina egna. 

Du kanske också är intresserad av...

1 Comment

  • Reply
    Marcus Boberg
    4 augusti, 2016 at 23:09

    Tack för en fin recension. Ni är varmt välkomna tillbaka! / Napolyon

Lämna gärna en kommentar