Tennisskola på Gran Canaria – Swedish Tennis Academy

Dela inlägget:

När vi hälsade på vänner nere på Österlen i somras som hade bokat en tennisbana en timme varje dag veckorna de var nere i Skåne blev både jag och min fru sugna på att komma igång och spela vi med, ihop med barnen. 

Så, när vi hade bokat resan till Gran Canaria undersökte min fru om det fanns någon tenniskurs här nere, och det visade sig finnas en helt perfekt lösning. 

Swedish tennis academy, som funnits sedan 2012, har kurser med svenska tränare som kör allt från rena nybörjare till vana spelare som vill slipa på tekniken. Just för barnen var det perfekt att ha tränare som kunde svenska så här i början.

   
 Vi bokade in tre dagar, med en timme per gång för barnen och en timme för oss vuxna. Den första dagen handlade det mycket om att överhuvudtaget träffa bollen och börja med forehand. Dag två lade vi till backhand och sista dagen serve. 

Otroligt så snabbt man lär sig att få över bollen på hyfsat rätt sätt med en pedagogisk tränare. Steg för steg lärde vi oss allihop grunderna och känner nu att vi skulle kunna hyra en bana här hemma och komma vidare på egen hand.

Vi hade turen att få Kristian som driver Swedish Tennis Academy som tränare, en mycket pedagogisk, trevlig och coachande tränare.

Så, är ni sugna att komma igång och spela tennis eller utveckla ert spel på semestern kan vi verkligen rekommendera Swedish Tennis Academy. De håller till i Baia Feliz.

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

Vardag med Guldkant –  Catarina Königs bakade spetskål

Catarina König är en kokboksförfattare som gjort flera kokböcker efter att hon vann Sveriges Mästerkock 2016 och den...

Brooklyn Lager 35 år – ikonen Garrett Oliver till Stockholm

Brooklyn Lager är en öl med rötterna djupt förankrade i stadsdelen Brooklyn, New York City. Denna öl har...

Saker att göra i Golfe de Morbihan – 10 tips

Golfe de Morbihan - en stor vik på Bretagnes västra kust. Para 2,5 timmar med tåg från Paris...

Negroni Sour – Negroni och whisky sour i ett

Negroni Sour är en drink där man tar det bästa från en Negroni och lägger till syra, sötma...