Tennisskola på Gran Canaria – Swedish Tennis Academy

Dela inlägget:

När vi hälsade på vänner nere på Österlen i somras som hade bokat en tennisbana en timme varje dag veckorna de var nere i Skåne blev både jag och min fru sugna på att komma igång och spela vi med, ihop med barnen. 

Så, när vi hade bokat resan till Gran Canaria undersökte min fru om det fanns någon tenniskurs här nere, och det visade sig finnas en helt perfekt lösning. 

Swedish tennis academy, som funnits sedan 2012, har kurser med svenska tränare som kör allt från rena nybörjare till vana spelare som vill slipa på tekniken. Just för barnen var det perfekt att ha tränare som kunde svenska så här i början.

   
 Vi bokade in tre dagar, med en timme per gång för barnen och en timme för oss vuxna. Den första dagen handlade det mycket om att överhuvudtaget träffa bollen och börja med forehand. Dag två lade vi till backhand och sista dagen serve. 

Otroligt så snabbt man lär sig att få över bollen på hyfsat rätt sätt med en pedagogisk tränare. Steg för steg lärde vi oss allihop grunderna och känner nu att vi skulle kunna hyra en bana här hemma och komma vidare på egen hand.

Vi hade turen att få Kristian som driver Swedish Tennis Academy som tränare, en mycket pedagogisk, trevlig och coachande tränare.

Så, är ni sugna att komma igång och spela tennis eller utveckla ert spel på semestern kan vi verkligen rekommendera Swedish Tennis Academy. De håller till i Baia Feliz.

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

10 fakta om Prosecco – Italiensk proseccomiddag med Bottega

I veckan var jag på en Proseccomiddag på Grand Soleil med Bottega, där vi testade fem av Bottega's...

Webblanseringar Maj 2024

En nackdelmed att ha provat så många olika sorters whisky som jag gjort med min whiskyklubb genom åren...

Grandesse by Caliente – Tapas på Östermalm

Caliente Tapas Bar är en klassisk tapasbar i Stockholm som grundades 1996. Sedan dess har de etablerat  fler...

Aperol Sour – den perfekta sommardrinken

Aperol Sour är den perfekta sommardrinken och den passar lika bra när våren är på ingång. Sötma och...