fbpx
Matochresebloggen
Awards

Sveriges bästa resebloggare – topp 10

Man kan utse Sveriges bästa resebloggare på olika sätt:

 • Kvantitativt – antal läsare
 • Kvalitativt, där en jury eller enskild person/ett bolag utser sina favoriter

Oavsett metod så är det alltid kul att bli uppmärksammad för arbetet med bloggen. Tidigare i år blev matochresebloggen.se utsedd till näst bästa svenska reseblogg av Momondo och förra veckan kom jag med på Skyscanners lista över Sveriges 10 bästa svenska resebloggare (utan inbördes ranking).

Superkul att komma med och att de även hade gjort ordentlig research och faktiskt läst bloggarna i fråga. Så här sammanfattar Skyscanner min blogg:

Precis som namnet låter är detta en blogg med fokus på resor och mat. Bloggaren Christian Muda letar upp de bästa restaurangerna och maträtterna på sina resor inom främst Europa. Bloggen är en utmärkt källa till tips på saker att se och göra, inte minst för barnfamiljer som kan ha mycket nytta av kategorin ”nöjesparker”. Ett stort plus för de många lokala tipsen; perfekt för dig som planerar en ”hemester”.

Jag kunde inte sammanfattat det bättre själv! Stort tack Skyscanner för utmärkelsen!

Sveriges bästa resebloggare

Och – när jag ändå skryter kan jag passa på att berätta att matochresebloggen nu passerat 30.000 unika besökare i månaden och stärker positionen som en av de mest lästa svenska resebloggarna!

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

 • Reply
  Liniz Travel
  17 juli, 2018 at 22:55

  Stort grattis 🙂 så kul att vi båda kom
  Med på denna listan 🙂

  • Reply
   christianmuda
   18 juli, 2018 at 14:51

   Ja, verkligen kul!

Lämna gärna en kommentar