Matochresebloggen
Sommarresor 2018
Flyg Okategoriserad

Sommarresor 2018 – massor med nya direktflyg

Nu har flygbolagen börjat att släppa biljetter för sommarsäsongen 2018, och det kommer massor med nya direktflyg från Stockholm till härliga städer i Europa. I veckan var jag på en lunch med SAS där de presenterade sitt program för “Sommaren 2018” – som i praktiken börjar redan i vår och fortsätter till hösten 2018.

Nya destinationer med SAS sommaren 2018

SAS satsar hårt med massor av nya direktflyg från Sverige under sommaren 2018. Dels ökar man antalet avgångar till populära turistorter som Palma, Lissabon, Malaga, Dubrovnik och Rom. Men öppnar även upp nya destinationer som Verona, Sarajevo, Genoa, Toulon och Beirut.

Så många härliga platser. Beirut är ju känd som en riktigt kul stad med bra nattliv och vore perfekt för en kompishelg. Palma vore kul att åka till en weekend hela familjen och Lissabon drömmen för en matnörd med mängder av intressanta restauranger. Kroatien vore riktigt härligt att åka till någon vecka i sommar för lite garanterad värme, god mat och kristallklart vatten.

Beirut

Malaga

Lissabon

SAS Lounge på Arlanda

Jag har precis kommit upp i silvernivå på SAS Eurobonus och då får jag access till loungerna på Arlanda oavsett biljettyp under hela sommaren, så det blir en extra anledning för mig att välja SAS för sommarresan. Har man inte silverkort får man access hit även med en biljett i SAS-plus, vilket vi hade när vi åkte till Miami i höstas och testade då loungen.

Andra nyheter från SAS 2018 – äntligen wi-fi!

Wi-fi:t som har varit på gång länge på flygen inom Europa ska äntligen lanseras och nu i form av höghastighets wi-fi på alla flyg. Dock är det oklart om det kommer att kosta pengar att använda och exakt när det lanseras.

Bilderna ovan förutom den från loungen är lånade från SAS pressmaterial.

Du kanske också är intresserad av...

6 Comments

 • Reply
  Liniz Travel
  18 oktober, 2017 at 14:50

  Många trevlig nyheter! Lissabon står ju på mon backetlist. Synd jag missade dem lunchen, men fick ju njuta av Portugal istället!

  • Reply
   christianmuda
   18 oktober, 2017 at 16:30

   Ja, visst vore Lissabon härligt!

 • Reply
  4000mil
  18 oktober, 2017 at 19:29

  Beirut vore spännande!
  Vilka är restaurangerna du skulle vilja besöka i Lissabon? Hit me, vi åker om 10 dagar!?

 • Reply
  Selma Hasanagic
  18 oktober, 2017 at 22:22

  Oh så kul att det finns så många nyheter ? Både Beirut och Lissabon står på min bucketlist så detta blir riktigt grymt ??

  • Reply
   christianmuda
   19 oktober, 2017 at 08:41

   Ja, hos mig med. Lissabon verkar vara superhett just nu!

Lämna gärna en kommentar