SAS Lounger på Arlanda vid Terminal 5

Dela inlägget:

Loungerna på flygplatser var länge helt utom räckhåll för mig när jag reste. Det var förbehållet resenärer i business class eller för de som reste väldigt mycket. Men numera finns det faktiskt möjlighet att hänga i lounger innan flyget även för oss alla andra.

När SAS förra året lanserade kategorin SAS Plus ingick loungeaccess i biljetten. Ibland är Plus bara är lite dyrare än SAS Go så vi bokade snabbt flyg både till Paris och Miami i SAS Plus och när jag förra veckan flög inrikes med SAS var det nästan samma pris i Plus som Go. Så nu har jag testat Sas Lounger på Arlanda vid  Terminal 5. Och nu har jag dessutom just klättrat upp till silvernivå i Eurobonus så jag får access till loungerna under hela sommaren!

SAS Lounge på Arlanda Terminal 5 Utrikes

SAS Loungen på Arlanda Terminal 5 ligger en trappa upp, lite svår att hitta. Men det är värt att gå hit om ni har en flygbiljett eller Eurobonuskort som ger er access, Stort, fräscht, lättare mat och dryck.

På morgonen serveras en frukost med juice, smörgåsar, kokt ägg och kaffe. Senare på dagen ofta lättare maträtter som soppa.

SAS Lounge Arlanda Terminal 5Sas lounge arlanda terminal 5

En lounge är ett skönt ställe att vara på när man väntar på flyget. Självklart finns displayer inne i loungerna som visar avgångar och eventuella förseningar så man kan maxa tiden man stannar kvar i loungen!

Så kommer du in i en lounge fast du flyger economy

Ja, även om du inte kvalificerar dig via SAS Plus eller Eurobonus finns det fler sätt att ta er in i flygplatslounger över hela världen. Detta kan du läsa mer om i ett helt eget inlägg som du hittar här.

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...