fbpx
Matochresebloggen
Sista-minuten julhälsning med Swish
Jul

Sista-minuten julhälsning med Swish

Blev det inte av att skicka några julkort i år heller? Är det läge för en sista-minuten julhälsning? Då kan jag tipsa om att Swish nu har lagt in julkort som man kan skicka med en betalning. Så himla kul! När Swish kom skickade jag och några kompisar meddelanden via Swish på skämt med en krona (som är minimum) men detta tar ju Swish till en ny nivå.

Sista-minuten julhälsning med Swish

Så här funkar det. Starta swish som vanligt men klicka i “välj hälsning” innan du går vidare. Då kommer då till en vy där du kan välja kort och sen skriva in valfri hälsning.

Det finns även en massa andra kort, t ex “grattis”, “Tack för igår” eller “lycklig resa!”.

När mottagaren får meddelanden ser det ut så här:

Aningen snålt med 1:- kanske, men det är ju tanken som räknas!

Fler snabba sätt att skicka julhälsningar i sista minuten

Elf yourself

Denna kreativa kampanj som kom 2006 där man kan klippa in familjens huvuden i dansare ligger amerikanska Office Depot bakom och man har nu totalt “producerat” över 1,7 miljarder Elf-filmer. Även om vi gjort detta tidigare är detta himla kul, men mest kanske för oss själva som är med i filmen. Går att skicka som länk, dela på sociala medier eller köpa en fil för nedladdning för några dollar. Kolla in vår film här.

JibJab

För ganska många år sen kom JibJabs filmer ut i sociala medier, där man kunde klippa in sina egna ansikten i roliga musikvideos. Numera är detta en betaltjänst som kostar 24 USD per år. Lite dyrt, men kul!

Har du några tips på sista-minuten julhälsningar? Kommentera gärna!

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar