Matochresebloggen
Japanresa 2013 Mat Okategoriserad

Sista dagen – börjar med att misslyckas med brunchplanen

Sista dagen då! Det regnar idag och det passar faktiskt rätt så bra så då jag  planerade att mest gå i affärer idag. Jag har verkligen haft tur med vädret övriga dagar.

Tänkte börja med en frukost på Cafe Kaila som jag läst ska vara riktigt bra. Det ligger bara en kvarts promenad från hotellet. En regnig söndag hade dock fler än jag den planen visade det sig…
Minst två timmars kötid för att komma in här:

 

Såg väldigt trevligt ut, men jag orkar bara inte stå i kö så länge för en frukost. Jag gick till ett annat cafe i närheten istället, men det var en väldigt dålig idé. Knappt ätbart, men jag petade i mig frukten.
Gör klart godare pancakes själv hemma…
 
Well, jag har hört om vissa som inte ätit gott en enda gång i Japan, jag har lyckats väldigt bra de flesta gånger jag ätit. Som allt annat handlar det om research. Jag kunde t ex bett hotellet att ringa Cafe Kaila innan jag gick dit och frågat om kötid…
Nu ut en sväng på stan!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar