Planering Warsawaweekend – jämför med Destination.se – Reklam

Dela inlägget:

I detta inlägg förekommer reklam från Destination.se men texten är som vanligt min egen!

Så här års förra året hade vi inga resor bokade. Vi har tillgång till en sommarstuga i Dalarna vid sjön Runn, där vi alltid spenderar några veckor, men jag vill verkligen resa utomlands också. Jag började kolla upp när loven låg och fundera på var vi ville åka. Till slut bestämde vi oss för att boka in en weekend i Paris sent på våren och åka till Miami på höstlovet, men vi lämnade sommaren öppen. Då började det egentliga jobbet – att börja jämföra priser, flygtider och eventuella mellanlandningar.

Just om vikten att jämföra priser handlar Destination.se’s kampanj som nu rullar (och det är nu reklamen i inlägget kommer, klickar ni på filmen får jag betalt!)Visas ingen film? Då kanske ni har en ad-blocker på. Testa igen utan den!

Weekend till Warsawa – jämför priser med Destination.se

Jag har såklart resor som jag börjat planera och nu tänkte jag testa Destination.se och se om de levererar vad de lovar – de är ju enligt sig själva Sveriges största resesajt. En helg i Warsawa ligger högt på min lista över weekendresor jag vill göra i år, så hur står sig Destination.se jämfört med att söka på direkt på siten hos flygbolaget som flyger direkt?

Först: Sökning 10-12/3 på Destination.se på direktflyg från Arlanda till Warsawa. 1694:- när man väljer det snabbaste flyget.

Planering Warsawaweekend

Sedan: Samma sökning direkt hos samma flygbolag – Lot. 1852:-

Planering Warsawaweekend

Warsawaresan 158:- billigare

Hur kan det komma sig att resan blir 158:- billigare hos Destination.se? Ingen aning, men givet detta kan jag klart stå för att lägga in reklamfilmen ovan, det lönar sig ju att jämföra och Destination.se verkar vara bra på att förhandla ner flygpriser!

Planering av Warsawahelg!

Då vet jag vad det kostar, vilka flygtider som gäller och hur jag bokar resan billigast. Check! Då är det dags för nästa del i planeringen – hitta ett härligt hotell, några bra restauranger och något bra spa! Har du några Warsawa-tips? Kommentera gärna!

Ps. Om du inte sett det tidigare i inlägget vill jag påminna om att detta är ett sponsrat inlägg med reklam för Destination.se. Men som vanligt är text och åsikter mina egna! 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...