fbpx
Matochresebloggen
Harrys Göteborg
Mat Restauranger

Middag på Harrys i Göteborg 

Framme i Göteborg och incheckade på hotellet var vi hungriga och även sugna på att ta oss ut på stan. Vi kollade upp restauranger i närheten av hotellet och fastnade för Harrys, en knapp kilometer från hotellet. Vi fick bord inne i mysig miljö som passade bra en småregnig fredagskväll, men det fanns ganska många bord ute också. Trevlig servitör som direkt kom in med pyssel till barnen som höll dem sysselsatta tills maten kom in.

Pyssel på Harrys

Maten på Harrys

Vi började med att dela på två förrätter – Carpaccio och Mozzarella suprece. Något som även barnen gillar – speciellt carpaccion!
Förrätt Harrys Göteborg Förrätt Harrys Göteborg Förrätt Harrys Göteborg Förrätt Harrys Göteborg
Sedan tog barnen en varsin hamburgare från barnmenyn, jag tog kamben med kryddiga strips och picklade grönsaker och min fru en biffsallad med fetaost och avokado.
Middag på Harrys Göteborg Middag på Harrys Göteborg Middag på Harrys Göteborg Kamben på Harrys Göteborg
Stora portioner, även de från barnmenyn, men vi kunde inte motstå att dela på en av desserterna som lät väldigt smarrig – en gigantisk bananasplit “all in” med bland annat chokladdoppad bananpanacotta, karamellpopcorn, vaniljglass, grädde och chokladmaräng. Helt fantastisk – och räckte gott till alla oss fyra.
Bananasplit på Harrys Göteborg

Supergod mat som var perfekt anpassad även för barnen. Jag var först lite skeptisk till Harrys och valde detta främst för barnens skull, men de rätter vi valde var riktigt goda, så trevlig service och det fanns massor av goda öler på fat – hit kommer vi gärna igen och kan verkligen rekommendera det!

Harrys Göteborg

Ko inne på Harrys

Efter denna stora middag var det skönt att röra på sig lite och och vi fick en fin promenad hem till hotellet genom ett somrigt Göteborg!

Promenad hem

Har du ätit på Harrys Göteborg med barnen? Vad tyckte du? Kommentera gärna!

Inlägget görs i samarbete med Thefork.se men åsikterna är som vanligt våra egna.

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar