Max Hötorget – vi kollar in Max nya flaggskepp

Den 20 Mars öppnade Max sin nya restaurang vid Hötorget som är tänkt att bli deras nya flaggskepp. Med ett perfekt läge vid Kungsgatan / Olofsgatan och en fasad med högt i tak och glas från tak till golv är detta en klart snyggare restaurang än den vi ibland äter på i Enköping på väg upp till Dalarna.

Jag fick en inbjudan till premiären av denna nya restaurang och med mig tog jag vår 10-åriga son som verkligen gillar Hamburgare. Helt klart den minst glassiga premiär jag varit på, men kul att kolla in detta nya flaggskepp och smaka hamburgare vi annars aldrig skulle beställa!

Max Hötorget

Vegetariska hamburgare på Max

Ja, en liten besvikelse var det för sonen att det denna premiärkväll bara serverades vegetariska varianter av burgare med sojaprotein istället för kött. Men det var helt ok, speciellt de små nuggets vi fick prova. Och dippsåserna var riktigt bra, speciellt BBQ!

Max HötorgetMax Hötorget Max Hötorget

Två våningar

Restaurangen har en våning ovanför köket där det är lite lugnare än på entréplan, med en rad stolar med perfekt utsikt för alla som vill spana in de andra gästerna!

Max HötorgetMax Hötorget

Det är mest fönster i lokalen, men man hade dagen till ära ställt upp lite tavlor – självklart Hötorgskonst som rimligen får fiskargubben att vända sig i sin grav!

Max Hötorget

Kul för alla som gillar snabbmat – och denna restaurang är designad för att det ska gå ännu snabbare att få sin mat med beställningsskärmar längs hela väggen från entrén och tanken är nog att alla ska göra sina beställningar där.

Är du inte sugen på Hamburgare finns massor av andra snabbmatsrestauranger i detta område, bland annat nyöppnade Icha Icha i Centralstationen.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Tom Collins cocktail – en frisk fredagsdrink

Tom Collins är en klassisk cocktail som är en av de enklaste och mest okomplicerade drinkarna som finns...

Mousserande vin från England – överraskande bra med en lång historia

Igår var jag hemma hos Storbritanniens ambassadör, i en stor pampig villa på Djurgården. Anledningen var att där...

Avsmakningsmeny på Skeppsbron 10 – Chef’s menu

Förra veckan hade jag och min fru vår 21:a bröllopsdag och firade det lite i efterskott med en...

Blood Orange Sour – Fredagsdrinken på Skeppsbron 10

Blood Orange Sour är Fredagsdrinken denna vecka, som skakades ihop på Skeppsbron 10 i Gamla Stan. De har...