fbpx
Matochresebloggen
Matochresebloggen.se på Youtube
Okategoriserad Utvald Youtube

Matochresebloggen.se på Youtube

Tanken med Matochresebloggen.se är bland annat att visa upp mer av resmål och restauranger än man kan se i vanliga tidningsreportage eller onlinemagazine. Jag upplever själv att det är ganska svårt att skapa sig en bild av en plats eller restaurang på förhand och för mig är bilder en viktig del. Nu tar bloggen nästa steg och ökar fokus på korta filmer som gör det ännu lättare att få en känsla av ett resmål eller restaurang på förhand. De kommer finnas både på Facebook och Youtube men på Youtube är det klart lättare att hitta dem på och vill ni ha en notis om när det kommer nya filmer kan ni enkelt prenumerera.

Matochresebloggen.se på Youtube

Du hittar Matochresebloggens youtubekanal här. Där hittar du bland annat denna film om Rijeka och Opatia i Kvarnerbukten, Kroatien

… och denna film om Sightseeing i Thessaloniki

Som ni ser är filmproduktionen verkligen i sin linda och tanken är såklart att de ska bli bättre och bättre med tiden.  Men istället för att lägga så stor vikt vid en perfekt produktion är tanken att producera många, korta filmer.

Prenumerera på Youtube

Vill du enkelt ta del av alla filmklipp – prenumerera på matochresebloggen.se på Youtube. Då får du en notis när en ny video läggs upp. Logga in med ditt google-konto och välj sedan “prenumerera”

 

Hur vill du ha filmer av denna typ? Med eller utan tal? Kollar du på dem i mobilen eller på vanlig dator? Hur långa? Kommentera gärna!

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar