Matochresebloggen.se på Youtube

Dela inlägget:

Tanken med Matochresebloggen.se är bland annat att visa upp mer av resmål och restauranger än man kan se i vanliga tidningsreportage eller onlinemagazine. Jag upplever själv att det är ganska svårt att skapa sig en bild av en plats eller restaurang på förhand och för mig är bilder en viktig del. Nu tar bloggen nästa steg och ökar fokus på korta filmer som gör det ännu lättare att få en känsla av ett resmål eller restaurang på förhand. De kommer finnas både på Facebook och Youtube men på Youtube är det klart lättare att hitta dem på och vill ni ha en notis om när det kommer nya filmer kan ni enkelt prenumerera.

Matochresebloggen.se på Youtube

Du hittar Matochresebloggens youtubekanal här. Där hittar du bland annat denna film om Rijeka och Opatia i Kvarnerbukten, Kroatien

… och denna film om Sightseeing i Thessaloniki

Som ni ser är filmproduktionen verkligen i sin linda och tanken är såklart att de ska bli bättre och bättre med tiden.  Men istället för att lägga så stor vikt vid en perfekt produktion är tanken att producera många, korta filmer.

Prenumerera på Youtube

Vill du enkelt ta del av alla filmklipp – prenumerera på matochresebloggen.se på Youtube. Då får du en notis när en ny video läggs upp. Logga in med ditt google-konto och välj sedan ”prenumerera”

 

Hur vill du ha filmer av denna typ? Med eller utan tal? Kollar du på dem i mobilen eller på vanlig dator? Hur långa? Kommentera gärna!

 

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...