fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad

Matochresebloggen.se nominerad i Golden pen award!

Varje år nominerar det Kroatiska Turistrådet bästa resereportage, TV-program och blogginlägg  om Kroatien. Tävlingen heter  “Zlatna penkala” (Golden pen) och har ägt rum sedan Croatian National Tourist Board bildades för cirka 20 år sedan.

Förra året var det de duktiga resebloggarna Freedomtravel som blev nominerade och i år är Matochresebloggen.se nominerad i bloggkategorin! Så kul när bloggen får uppskattning från olika håll och denna nominering gjorde mig väldigt glad.

Nominerade reportage från Matochresebloggen

De reportage som nominerats är från min weekendresa till Zagreb i slutet av förra året, där jag skrev om Julmarknaden i Zagreb, som flera år i rad utsetts till Europas bästa. Om hotell i Zagreb, från lyxhotell till budgethotell. Jag skrev om sightseeing i Zagreb och såklart om Zagrebs bästa restauranger!

Prisutdelning i Opatija

Inte nog med nomineringen, på söndag flyger jag och ett gäng andra nominerade som kommer från hela Europa ner till Opatija i norra Kroatien där prisutdelningen kommer att ske och mer om den resan får ni såklart läsa om här på bloggen.

Opatija

Håll tummarna för att jag kammar hem detta pris! :-).

 

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar