Kalas på Bounce

Dela inlägget:

Juli 2020: Bounce har tyvärr gått i konkurs, 

[I samarbete med Bounce]   Både jag och min fru gillar att fixa fester så vi lägger ofta mycket tid på barnens födelsedagskalas och har oftast haft kalas med olika teman i vår lägenhet. Men när vår son som älskar att hoppa studsmatta och köra parkour skulle fylla tio var hans högsta önskan att ha kalaset på studmatte- och parkourhallen Bounce – och det är såklart klart enklare än att ha kalaset hemma!

Kalas på Bounce – planering och inbjudan

Upplägget för kalaset är att man hoppar en timme och sedan äter mat, tårta och öppnar presenter. Vi bokade en relativt sen tid, söndag klockan 17.00 så det inte skulle vara så fullt i hallen. Själva inbjudan med alla detaljer genereras automatiskt via bounce hemsida och det var smidigt att bara ta en print screen på den och skicka ut till hela klassen via mail.

Kalas på Bounce Inbjudan

En vecka kvar – avstämning

En vecka innan kalaset ringde en tjej från Bounce kundtjänst upp och verifierade dag, tid och antal gäster samt vilken mat vi ville ha och om det fanns eventuella allergier. Jag som har lite kontrollbehov gillade att man dubbelkollade allt på detta sätt!

Kalas på Bounce – ankomst och regler!

Äntligen var det i söndags dags för kalaset. Kvart i fem var det samling i entrén där vi möttes upp av vår kalasvärd som gick igenom de säkerhetsregler som finns och delade ut speciella hoppstrumpor med bra grepp man måste ha på sig när man hoppar. Sedan var det dags att börja hoppa! Vår son ville helst att klassen skulle hänga ihop och inte vara utspridda på olika platser i hallen och det blev exakt som han hade hoppats.

Fyra olika delar under kalaset

Vår kalasvärd tog under den första timmen med gruppen till fyra olika sektioner, där de först började med vanliga studsmattor, sedan vidare till Dodgeball där man i lag ska träffa motspelaren med en skumboll medan man hoppar. Tredje sektionen var större, längre studsmattor. Superkul och en perfekt aktivitet då det passar alla i hela klassen, vill man kan man hoppa försiktigt medan andra övade på frivolter!

Kalas på Bounce Kalas på Bounce  Kalas på Bounce

Kalas på Bounce
Tydliga instruktioner mellan stationerna från vår kalasvärd som höll ihop gruppen

Kalas på Bounce

Hinderbana och parkour

Sista kvarten delade vi gruppen, då det finns en sektion med hinderbana typ Ninja Warriors och en parkourbana. Superkul om man som vår son går på parkour men lite svår för en nybörjare, så halva klassen körde istället studsbasket.

Kalas på Bounce Kalas på Bounce Kalas på Bounce Kalas på Bounce

Hamburgare, glasstårta och paket

Efter att ha hoppat en timme var de flesta trötta, så det var perfekt att gå in i vårt kalasrum, dricka 3 glas vatten var och invänta maten vi hade förbokat. När man bokar sitt paket kan man välja mellan pizza och hamburgare med pommes, där vi bokade det senare.

Kalas på Bounce mat

Kalas på Bounce mat Kalas på Bounce mat

Riktigt bra, väl tilltagna burgare med fluffigt bröd och ordentliga köttbiffar som alla gillade.

Presentöppning och tårta

Mätta och glada fortsatte vi med presentöppning och sedan kom det in glasstårta där vi såklart sjöng för 10-åringen. Även tårtan var supergod tyckte alla barnen. Så riktigt bra mat och dryck för målgruppen!

Kalas på Bounce

Kalas på Bounce Kalas på Bounce

Kalas på Bounce

Godispåse med fribiljetter

En timme och en trekvart gick fort och när desserten var uppäten var det dags för alla att gå hem. Med sig fick alla en påse med godis, ett armband samt en fribiljett till bounce och ett 2-för-1 kort. Vår son fick dessutom en t-shirt i sin. Det finns tre ”nivåer” av kalaspaket och detta var det största paketet ”Häftigast”

Kalas på Bounce

”Roligaste kalaset”

Ja, detta upplägg var svårslaget och visst, det kostar en hel del om man bjuder hela klassen. Men, man kan ha mindre grupper, från 10 personer (t ex bjuda bara killarna eller tjejerna i klassen) och man kan ju även gå ihop ett par föräldrar som har barn som fyller nära varandra så man kan dela på kostnaden, som är från 275:- per person.

Läs mer om Kalas hos Bounce på deras webbsida, där det står exakt vad som ingår i de olika paketen och vilka matalternativ det finns!

Inlägget görs i samarbete med Bounce, men åsikter, tankar och bilder är som vanligt våra egna!

Föregående artikel
Nästa artikel

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...