Januari 2017 – nyårspizza, weekend i Hamburg och härliga middagar!

Dela inlägget:

2017 började med en mörk och kall månad som lystes upp av reseplanering, en weekend i Hamburg och några riktigt bra restaurangbesök.

Har ni missat något inlägg från Januari 2017 får ni en sammanfattning nedan!

Nyårsdagen – den inofficiella pizzadagen

På dagens då det säljs överlägset mest pizzor i Sverige skrev jag om Sveriges  och världens dyraste pizzor. Läs vidare här >>>

Spa och Teppanyaki på Yasuragi

Jag och min fru åkte ut en eftermiddag till härliga Yasuragi för spa och teppanyakimiddag. Läs vidare här >>>

Yasuragi Teppanyaki

Weekend i Hamburg

Vi åkte ner en helg till Hamburg och det blev klart över förväntan, vilken kul stad! Här kommer länkar till alla inlägg från Hamburg!

Jacob's restaurant i Hamburg

Haymarket

Vi åt middag på Haymarket och bodde över en natt! Läs mer >>>

Restaurant Portal

Vi var på restaurant Portal och åt middag – läs mer här >>>

Restaurang Portal Anklever
Vispad anklever med sherryvinäger och rågbröd

Fotografiska

Månadens avslutades med besök på Fotografiska. Utställningarna där just nu – We Have A Dream och Finally It All Makes Sense var riktigt bra. Läs mer >>>

Februari

Vad händer i Februari på bloggen? Höjdpunkten blir resa med hela familjen och två kompisfamiljer till Alperna, Men innan dess ser vi fram mot Gulddrakegalan och så några härliga restaurangbesök på hemmaplan!

 

6 kommentarer

  1. Vad kul att vi är så många som startat en ny ”tradition” på bloggen med månadssammanfattningar nu i januari!

    Mycket intressanta saker du hunnit med och vilken BAUTAFLASKA du hade där på en bild, haha!

    Ha det gott och önskar dig allt fortsatt gott nu in i februari 🙂

    /Anna

  2. Bra sammanfattning, har läst Hamburg. Intressant att en sådan ”anonym stad” ändå bjuder till såpass.

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Läs mer

En dag i Oostende i Flandern – sommarstad vid havet

Mitt första stopp på min pressresa i Flandern var Oostende, en stad vid kusten som är en populär...

Hästräka – en delikatess i Flandern med 500-årig historia

Att fånga hästräkor vid kusten i Belgien har en lång tradition. Numera sker den mesta fångsten med trålare,...

Flanders Finest 2023 – 12 stjärnkockar lagar sina signaturrätter

Flanders Finest 2023 - det är tredje gången som detta matevenemang arrangeras i Flandern - en region i...

Hooja sour – Fredagsdrinken med banan, melon, kiwi och citron

Ända sedan jag hörde Hoojas "Banan, melon, kiwi och citron" har jag varit sugen på att se hur...