fbpx
Matochresebloggen
Hyatt Regency Thessaloniki
Grekland Hotell Okategoriserad

Hyatt Regency Thessaloniki – lyxhotell med pool och spa vid flygplatsen

På vår höstlovsweekend till Grekland bodde vi först två nätter på Sani Resort i badorten Kassandra på Halkidiki tills de stängde för säsongen. Sista natten bodde vi på Hyatt Regency Thessaloniki som ligger 5 minuter med bil från flygplatsen. Det är en bra utgångspunkt för att åka till staden Thessaloniki som ligger en halvtimme bort och så har de även ett härligt poolområde och inomhusspa. Jag som alltid är lite orolig att något ska hänga på vägen till flyget gillar verkligen närheten till flygplatsen så risken för bilköer på väg till flyget är minimal!

Hyatt Regency Thessaloniki

Har man bott på något annat Hyatt kommer man känna igen sig här, lyxigt på ett amerikansk sätt med en oerhört pampig entré med loungeområde och bar. Hotellet öppnade på slutet av 90-talet och måste då verkligen ha varit något extra. Det har renoverats löpande över åren och det är väldigt fräscht, men man märker på inredning och färgval att hotellet har några år på nacken, framförallt i rummen.
Hyatt Regency ThessalonikiHyatt Regency Thessaloniki
Rummen är stora och har väl tilltagna badrum med både badkar och dusch. De har inga familjerum, men stora rum som med en inrullad extrasäng och en sovplats i soffan rymde hela vår familj.
Hyatt Regency ThessalonikiHyatt Regency Thessaloniki

Frukost på Hyatt Regency Thessaloniki

Lyxig frukost med en stor buffé och kock som lagar ägg på beställning. Roligast tyckte barnen sektionen med olika sorters honung var – något som även är typiskt för denna del av Grekland där man har stor honungsproduktion. Kommer man en sommardag kan man avnjuta frukosten på uteterrassen med utsikt över poolområdet.
Hyatt Regency Thessaloniki frukostHyatt Regency Thessaloniki frukost

Pooler och inomhusspa

Här finns en stor härlig utomhuspool, som dock hade stängt för säsongen. Men, inomhusspa:et med en varm stor pool och jacuzzi var öppet. Och här får barnen följa med in även i spa-delarna med finsk- och ångbastu samt en iskall minipool.
Hyatt Regency Thessaloniki frukostHyatt Regency Thessaloniki SpaHyatt Regency Thessaloniki Spa

Fakta om Hyatt Thessaloniki

Wi-FI: Snabbt, gratis!
Parkering: Valet parking mot avgift. Stor gratisparkering 100 meter från entrén.
Läget: Perfekt om ni har ett tidigt flyg eller kommer fram sent till Thessaloniki.
Web: Direktlänk här.
Vi bodde här i samarbete med Hyatt Thessaloniki, men som vanligt är det helt våra egna åsikter!

Du kanske också är intresserad av...

3 Comments

 • Reply
  Liniz
  3 november, 2017 at 15:04

  Härligt! Bodde på Hyatt i Thailand det var oxå grymt!!!

  • Reply
   christianmuda
   3 november, 2017 at 15:13

   Ja, Hyatt levererar alltid!

 • Reply
  Cypern i November - som svensk sommar! - Matochresebloggen
  27 november, 2022 at 16:42

  […] höstlovet, i slutet på Oktober, har i snitt ännu bättre väder och ännu mindre regn. Vi var i Thessaloniki i Grekland på Höstlovet för ett par år sedan och hade även där bra väder. Men där är medeltemperaturen […]

Lämna gärna en kommentar