Matochresebloggen
Belgrad

Hipster sightseeing i Belgrad

Museum och kyrkor i all ära, men jag tycker det är mer intressant när jag reser att utforska andra delar av städerna. Hitta coola caféer och barer, industridistrikt som fylls med kreativa företag och krögare och gatukonst. Så för mig var en Hipster sightseeing i Belgrad en perfekt aktivitet!

Hipster sightseeing i Belgrad

Det är en Serbisk bloggare, Dragana, som driver bloggen stillinbelgrade.com som även arrangerar Hipster walking tours. Dragana bloggar mest om nya caféer, barer och har bott i Belgrad hela sitt liv så hon har verkligen stenkoll på vad som just nu är de coolaste ställena i Belgrad! Hon tog oss med på en tur genom Belgrads gamla industrikvarter, förbi den snyggaste gatukonsten, de kreddigaste caféerna och coolaste barerna. Självklart finns här även en stor vinylbutik och vackra små vildvuxna trädgårdar. Nedan  lite exempel på vad man få se på denna promenad genom Belgrads hipsterkvarter!

Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing i Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing i Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad Hipster sightseeing Belgrad

Riktigt intressant sightseeing som jag verkligen kan rekommendera när ni kommet till Belgrad!

 

Du kanske också är intresserad av...

1 Comment

Lämna gärna en kommentar