Matochresebloggen
Japanresa 2013 Okategoriserad

Hemma igen! Lite jetlaggad…

Tillbaka i Stockholm! Efter 24 timmars resande var det extremt skönt att komma hem, ta en dusch och byta kläder. Sedan iväg för att hämta barnen lite extra tidigt och gå hem och mysa med dem. De har blivit lite bortskämda med att jag alltid har med små presenter men jag försöker hålla det till just små saker. Nu hade jag köpt likadana saker till dem så det inte skulle bli någon som kände sig missfördelad. Det blev en monchichi (Japansk apnalle), en liten glass från butiken som sålde platsmat och så suddgummin som såg ut som miniatyrförpackningar av mat. Och så något japanskt godis av kexchokladtyp med “coolt” klistermärket i. De blev nöjda, så det var ju skönt.

 

Efter en resa med att bara äta ute brukar jag alltid bli sugen på att komma hem och laga något riktigt enkelt, så igår blev det spaghetti med köttfärssås. Jag har faktiskt inget direkt sug efter mer japansk mat nu, men det kommer säkert tillbaka!
Jag hade bestämt mig för att försöka komma in i svensk tid så snart som möjligt och höll mig vaken till 21. Sedan sov jag som en stock till 07.00 och det är ju att betrakta som att jag redan har ställt om, även om jag säker får någon svacka under dagen idag då jag blir sugen på att ta en tupplur. Känns som det går lättare med åren och resvanan att anpassa sig till olika tidszoner.
Då har en vecka i Japan inklusive resa dit och hem kommit till ett slut. Dags så att sammanfatta och göra handfasta tips för andra som vill åka till Japan. För även om jag är väldigt nöjd med veckan har jag såklart lärt mig mycket under resans gång som jag skulle göra lite annorlunda med facit i hand!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar