Hemma igen! Lite jetlaggad…

Dela inlägget:

Tillbaka i Stockholm! Efter 24 timmars resande var det extremt skönt att komma hem, ta en dusch och byta kläder. Sedan iväg för att hämta barnen lite extra tidigt och gå hem och mysa med dem. De har blivit lite bortskämda med att jag alltid har med små presenter men jag försöker hålla det till just små saker. Nu hade jag köpt likadana saker till dem så det inte skulle bli någon som kände sig missfördelad. Det blev en monchichi (Japansk apnalle), en liten glass från butiken som sålde platsmat och så suddgummin som såg ut som miniatyrförpackningar av mat. Och så något japanskt godis av kexchokladtyp med ”coolt” klistermärket i. De blev nöjda, så det var ju skönt.

 

Efter en resa med att bara äta ute brukar jag alltid bli sugen på att komma hem och laga något riktigt enkelt, så igår blev det spaghetti med köttfärssås. Jag har faktiskt inget direkt sug efter mer japansk mat nu, men det kommer säkert tillbaka!
Jag hade bestämt mig för att försöka komma in i svensk tid så snart som möjligt och höll mig vaken till 21. Sedan sov jag som en stock till 07.00 och det är ju att betrakta som att jag redan har ställt om, även om jag säker får någon svacka under dagen idag då jag blir sugen på att ta en tupplur. Känns som det går lättare med åren och resvanan att anpassa sig till olika tidszoner.
Då har en vecka i Japan inklusive resa dit och hem kommit till ett slut. Dags så att sammanfatta och göra handfasta tips för andra som vill åka till Japan. För även om jag är väldigt nöjd med veckan har jag såklart lärt mig mycket under resans gång som jag skulle göra lite annorlunda med facit i hand!

Föregående artikel
Nästa artikel

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Bästa glöggen 2023 – vi testar 5 olika

Vilken är den bästa glöggen 2023? När man bjuder in till adventsfika vill man såklart bjuda på en...

Winter Margarita – Fredagsdrinken är en vintervariant av denna sommarklassiker

Gillar du drinken Margarita kommer du älska en Winter Margarita. Samma goda smaker av sött, salt och surt...

Guide till Koh Samet 2023 – stränder, hotell och tips

Guide till Koh Samet! Är du sugen på en semester på en av Thailands absolut vackraste öar? Då...

Afternoon Tea på La Tour med fransk touch

I lördags testade jag La Tour's nya Afternoon Tea med fransk touch - och detta var en lunchupplevelse...