Gustavsviksbadet i Örebro

Dela inlägget:

På vägen från Österlen upp mot sommarstugan i Dalarna tog vi ett sov-stop i Örebro. Här finns Gustavsviksbadet som vi varit sugna att testa tidigare, så det var perfekt att dra hit direkt efter frukost!

Detta måste vara ett av Sveriges största äventyrsbad, med ett tiotal vattenrutschbanor, vågmaskin, en vild fors, tre bubbelpooler och ett stort småbarnsområde.

 När vi kom så tidigt var det ingen kö till någonting, så vi passade på att åka vattenrutschbanor och testade självklart alla som fanns.      Sedan vidare in till simhallsdelen där det dels finns en stor bassäng för motionssim och till våra hopptokiga barns stora glädje – ett hopptorn!    Vår tuffa sjuåring hoppade från femman för första gången, inspirerad av storesyrran som gjorde det redan förra året!

Sedan ut till utomhusbadet för att testa den stora vattenrutschbanan som var där. Väl ute hittade vi även ”Äventyrsön” med en hinderbana som barnen inte kunde motstå.  

       Efter alla dessa bad, dessutom utomhus, var det skönt att värma upp sig i en av de tre bubbelpooler som finns inne i badhuset. Varma var det dags att testa ”vilda forsen”- som verkligen är vild. Alla attraktioner som var av denna typ åkte jag först ihop med barnen för att se om de kunde åka själva. Just denna kände vi var för tuff att åka själv till och med för Gustaf (som tagit simborgarmärket) så vi lånade en av de flytvästar som finns inne i hallen. Tryggt! Sen var det bara att köra. Detta var en av barnens absoluta favoriter.    Sen upp på klätterväggen ett par varv innan vi hoppade in i bastun.

 Så nöjda med besöket på Gustavslundsbadet – hit åker vi gärna igen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...

Taylor Swifts favoritdrink – French Blonde

Taylor Swift är i Stockholm och idag ska vi göra hennes favoritdrink - French Blonde. Den här drinken...