fbpx
Matochresebloggen
Gröna Lund

Gröna Lund utan barn – 5-kampskvällar med livemusik i Juni

Jag har gått med barnen på Gröna Lund varje år sedan de var riktigt små. Vi har haft så kul och utarbetat strategier för att slippa köerna – som att gå dit regniga dagar eller en tisdagseftermiddag.

Men i år verkar det tillfälligt vara slut på familjedagarna på Grönan. Sonen, nu 14 år – önskade sig ett Guldkort i julklapp (som han fick) och vill nu bara gå dit med kompisar som har samma kort. Dottern som är 16 år nöjer sig med det Gröna Kortet som ger fri entré på alla dagar med konsert – vilket är det hon gillar bäst just nu på grönan. Och självklart vill hon hellre gå på konsert med kompisar är med mig.

Men, det finns ju gott om anledningar att gå på Gröna Lund även utan barn – med kompisar istället jag med. Nu i Juni kör Gröna Lund en 5-kampskväll med livemusik tisdag, onsdag, torsdag och fredagar. Där det ingår entre, fria åk, femkamp, tvårättersmiddag och livemusik med Smalare än Thord!

Det har jag planerat att gå med några kompisar om några veckor. Kanske blir det även en drink på the Spice Bar som öppnade förra sommaren. Och såklart ett par varv i Monster och Jetline!

Gröna Lund utan barn - 5-kampskvällar med livemusik i Juni

Om 5-kampskvällarna på Gröna Lund:

  • Femkamp: 16.30-18.00, Bordssittning: 18.00-23.00.
  • Datum: Tisdagar – fredagar i juni
  • Åldergräns: Rekommenderas från 13 år.
  • Pris: 945:-

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar