Golden Pen Award 2016 – Resultatet

Dela inlägget:

Hur gick det då i Golden Pen Award förra veckan har många undrat? Golden Pen är Kroatiens turistbyrås pris för bästa resereportage om Kroatien och det delas ut i kategorierna TV, Print och Online till journalister från hela världen.

Jag skrev ju om nomineringen här men bloggen ligger lite efter Instagram där jag ofta lägger upp inlägg i realtid när jag reser. Strax efter prisutdelningen i tisdags lade jag ut detta på Instagram:

Skandinaviens bästa resebloggsreportage från 2016

Jag hade visst missuppfattat tävlingen lite, då mina resereportage från Kroatien redan hade utsetts till Skandinaviens bästa från 2016 och det vi nu tävlade om var ett Grand Prix som bara gick till en bloggare i världen. Så på plats fick jag och 5 andra bloggvinnare från exempelvis USA och Belgien ett fint diplom som delades ut av Kroatiens turistminister Gari Cappelli. Grand Prix gick till en annan bloggare från Slovenien – Roni Kordis som bloggar på had.si.

Väldigt trevlig kille som jag hängde en del med under resan och som inspirerade mig till att göra mer film så det kommer ni ser mer av på bloggen, Youtube och Facebook framåt!

Om resan till Kroatien jag hängde med på i samband med prisutdelningen har ni redan kunnat läsa om på bloggen och inom kort kommer det även en film från den resan!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Segling i Kroatien – ett underbart sätt att uppleva havet och mysiga städer i Kroatien!

Jag gjorde nyligen min första segling i Kroatien och det var verkligen ett underbart sätt att uppleva havet...

Beirut Cafe 25 år! Stockholms första Libanesiska restaurang

Beirut Cafe öppnade på Engelbrekstgatan på Östermalm för 25 år sedan och var då Stockholms första Libanesiska restaurang....

Taylow Swift Eras Tour i Sverige på Friends Arena

Wow! Vilken show. I söndags var jag med vår dotter på Taylow Swifts tredje konsert på Friends Arena...

Viner i Tyskland – 13 vinregioner. Franken är en av dem!

Tyskland har 13 vinregioner och en av de mest framstående vad gäller kvalitetsviner är Franken. Denna region ligger...