Matochresebloggen
Hotel Bellevue
Kroatien Okategoriserad

Golden Pen Award 2016 – Resultatet

Hur gick det då i Golden Pen Award förra veckan har många undrat? Golden Pen är Kroatiens turistbyrås pris för bästa resereportage om Kroatien och det delas ut i kategorierna TV, Print och Online till journalister från hela världen.

Jag skrev ju om nomineringen här men bloggen ligger lite efter Instagram där jag ofta lägger upp inlägg i realtid när jag reser. Strax efter prisutdelningen i tisdags lade jag ut detta på Instagram:

Skandinaviens bästa resebloggsreportage från 2016

Jag hade visst missuppfattat tävlingen lite, då mina resereportage från Kroatien redan hade utsetts till Skandinaviens bästa från 2016 och det vi nu tävlade om var ett Grand Prix som bara gick till en bloggare i världen. Så på plats fick jag och 5 andra bloggvinnare från exempelvis USA och Belgien ett fint diplom som delades ut av Kroatiens turistminister Gari Cappelli. Grand Prix gick till en annan bloggare från Slovenien – Roni Kordis som bloggar på had.si.

Väldigt trevlig kille som jag hängde en del med under resan och som inspirerade mig till att göra mer film så det kommer ni ser mer av på bloggen, Youtube och Facebook framåt!

Om resan till Kroatien jag hängde med på i samband med prisutdelningen har ni redan kunnat läsa om på bloggen och inom kort kommer det även en film från den resan!

 

Du kanske också är intresserad av...

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  25 maj, 2017 at 10:13

  Stort GRATTIS!!! Det finns mycket matnyttigt om Kroatien på din blogg så du är verkligen värd priset!

  • Reply
   christianmuda
   25 maj, 2017 at 11:13

   Stort tack Freedom! Ni är ju verkligen Kroatienexperter, så era ord betyder mycket!

Lämna gärna en kommentar