Golden Pen Award 2016 – Resultatet

Hur gick det då i Golden Pen Award förra veckan har många undrat? Golden Pen är Kroatiens turistbyrås pris för bästa resereportage om Kroatien och det delas ut i kategorierna TV, Print och Online till journalister från hela världen.

Jag skrev ju om nomineringen här men bloggen ligger lite efter Instagram där jag ofta lägger upp inlägg i realtid när jag reser. Strax efter prisutdelningen i tisdags lade jag ut detta på Instagram:

Skandinaviens bästa resebloggsreportage från 2016

Jag hade visst missuppfattat tävlingen lite, då mina resereportage från Kroatien redan hade utsetts till Skandinaviens bästa från 2016 och det vi nu tävlade om var ett Grand Prix som bara gick till en bloggare i världen. Så på plats fick jag och 5 andra bloggvinnare från exempelvis USA och Belgien ett fint diplom som delades ut av Kroatiens turistminister Gari Cappelli. Grand Prix gick till en annan bloggare från Slovenien – Roni Kordis som bloggar på had.si.

Väldigt trevlig kille som jag hängde en del med under resan och som inspirerade mig till att göra mer film så det kommer ni ser mer av på bloggen, Youtube och Facebook framåt!

Om resan till Kroatien jag hängde med på i samband med prisutdelningen har ni redan kunnat läsa om på bloggen och inom kort kommer det även en film från den resan!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Tom Collins cocktail – en frisk fredagsdrink

Tom Collins är en klassisk cocktail som är en av de enklaste och mest okomplicerade drinkarna som finns...

Mousserande vin från England – överraskande bra med en lång historia

Igår var jag hemma hos Storbritanniens ambassadör, i en stor pampig villa på Djurgården. Anledningen var att där...

Avsmakningsmeny på Skeppsbron 10 – Chef’s menu

Förra veckan hade jag och min fru vår 21:a bröllopsdag och firade det lite i efterskott med en...

Blood Orange Sour – Fredagsdrinken på Skeppsbron 10

Blood Orange Sour är Fredagsdrinken denna vecka, som skakades ihop på Skeppsbron 10 i Gamla Stan. De har...