fbpx
Matochresebloggen
Okategoriserad Reseaccessoarer

Fulmodet på resan allt mer populärt – kolla in modehusens magväskor!

Efter år där magväskan bara burits av turister helt utan känsla för vad som är snyggt utan bara fokuserat på det praktiska har nu magväskan fått ett uppsving. Det är ugly-fashion – “ful-modet” som banat väg för detta.

Tanken är att om man är nog cool vågar man bära något riktigt fult. Och den traditionella magväskan är kanske något av de fulaste man kan bära runt sin mobil, pengar och pass i – så detta är för de riktigt coola.

Redan har kändisar som Rihanna och Beyoncé setts med magväskor och nu har de stora modehusen hakat på. Här kommer några tips för er som är modiga nog att haka på trenden. Vissa är så dyra att de kostar hela din resebudget, men det finns även budgetalternativ för er som vill ha händerna fria och inte fylla fickorna med massa saker.

Kolla in modehusens magväskor

En magväska från Gucci för 1100 dollar – för er som vill ha tryggheten ett exklusivt märke ger.

En billigare variant är nedan magväska i skinn för 300 dollar från Clarev. “ideal for travel or a striking accent to your favorite pair of jeans”.

Eller kanske en rund magväska från Cuyana, “Beautifully crafted from Italian leather, it was dreamt up to be worn as a belt but can also be carried as a shoulder bag”. 140 dollar.

Magväskorna behöver inte nödvändigtvis hänga på magen utan kan även hängas över axeln som denna variant från Rag & Bone. 400 dollar.

Färggranna magväskor

För mycket design i magväskorna ovan? Då kanske en klassisk magväska i skrikiga färger som denna från LeSportsac för 70 dollar kan passa!

Eller denna ännu mer sportiga variant från Patagonia, tänkt att vändas mot ryggen när man exempelvis joggar!

Fotväskor – nästa trend?

Inte sugen på en väska runt magen? Då kanske fotväskorna från Nike kan vara något för dig!

Blir du sugen på att uppgradera ditt resekitt med en ny mag- eller fotväska eller är du inte “cool” nog? Kommentera gärna!

Du kanske också är intresserad av...

Inga kommentarer

    Lämna gärna en kommentar