Resa till Japan!

Dela inlägget:

Ett tanke som först kändes galen – lämna min fru och två barn hemma medan jag åker till mitt drömresemål – Japan. Att åka med barnen som är 5 och 7 kändes inte så aktuellt än på många år på grund av den långa flygresan och tidsskilnaden och vi har inte möjlighet att skaffa barnvakt för att åka iväg bara jag och min fru en hel vecka. Men när jag fick en oväntad lucka mellan jobb med fortsatt lön tänkte jag att en sån här chans kommer inte så ofta… så nu kör jag!

Att resa med en kompis vore kanske det roligaste, men att någon vän skulle ha möjlighet, lust och råd att dra iväg till Japan med bara ett par veckors varsel kändes inte så troligt. Jag har aldrig rest ensam så här långt tidigare, så det känns spännande och säkert utvecklande. men nu måste jag dra igång reserach på allvar så jag maxar upplevelser denna vecka!

Föregående artikel
Nästa artikel

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Resa till Mauritius – alla mina tips

Mauritius är en riktig drömdestination om man längtar efter sol, bad, vackra stränder, fantastiska hotell och riktigt god...

Trogir i Kroatien – med en Unesco-skyddad Old Town

Staden Trogir i Kroatien ligger bara en halvtimme från staden Split och en kvart från den internationella flygplatsen...

Brac i Kroatien – Kroatiens tredje största ö

Brac är den tredje största ön i Kroatien och Milna på Brac är en av de mest populära...

Stockholms bästa spanska restaurang  –   La Tontería i Vasastan

Vilken är egentligen Stockholms bästa spanska restaurang? Ja, om man med riktigt bra menar en geniun spansk restaurang...