Matochresebloggen
Japanresa 2013 Okategoriserad

Resa till Japan!

Ett tanke som först kändes galen – lämna min fru och två barn hemma medan jag åker till mitt drömresemål – Japan. Att åka med barnen som är 5 och 7 kändes inte så aktuellt än på många år på grund av den långa flygresan och tidsskilnaden och vi har inte möjlighet att skaffa barnvakt för att åka iväg bara jag och min fru en hel vecka. Men när jag fick en oväntad lucka mellan jobb med fortsatt lön tänkte jag att en sån här chans kommer inte så ofta… så nu kör jag!

Att resa med en kompis vore kanske det roligaste, men att någon vän skulle ha möjlighet, lust och råd att dra iväg till Japan med bara ett par veckors varsel kändes inte så troligt. Jag har aldrig rest ensam så här långt tidigare, så det känns spännande och säkert utvecklande. men nu måste jag dra igång reserach på allvar så jag maxar upplevelser denna vecka!

Du kanske också är intresserad av...

1 Comment

Lämna gärna en kommentar