Ett tanke som först kändes galen – lämna min fru och två barn hemma medan jag åker till mitt drömresemål – Japan. Att åka med barnen som är 5 och 7 kändes inte så aktuellt än på många år på grund av den långa flygresan och tidsskilnaden och vi har inte möjlighet att skaffa barnvakt för att åka iväg bara jag och min fru en hel vecka. Men när jag fick en oväntad lucka mellan jobb med fortsatt lön tänkte jag att en sån här chans kommer inte så ofta… så nu kör jag!

Att resa med en kompis vore kanske det roligaste, men att någon vän skulle ha möjlighet, lust och råd att dra iväg till Japan med bara ett par veckors varsel kändes inte så troligt. Jag har aldrig rest ensam så här långt tidigare, så det känns spännande och säkert utvecklande. men nu måste jag dra igång reserach på allvar så jag maxar upplevelser denna vecka!

Föregående artikel
Nästa artikel

1 kommentar

Lämna ett svar

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Senaste reportagen

Nedan finner du de senaste reportagen på bloggen!

Läs mer

Tom Collins cocktail – en frisk fredagsdrink

Tom Collins är en klassisk cocktail som är en av de enklaste och mest okomplicerade drinkarna som finns...

Mousserande vin från England – överraskande bra med en lång historia

Igår var jag hemma hos Storbritanniens ambassadör, i en stor pampig villa på Djurgården. Anledningen var att där...

Avsmakningsmeny på Skeppsbron 10 – Chef’s menu

Förra veckan hade jag och min fru vår 21:a bröllopsdag och firade det lite i efterskott med en...

Blood Orange Sour – Fredagsdrinken på Skeppsbron 10

Blood Orange Sour är Fredagsdrinken denna vecka, som skakades ihop på Skeppsbron 10 i Gamla Stan. De har...